Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Tátralomnic
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Penzion Čikovský - teljesen felújított, modern panzió reggelivel a Magas-Tátrában, Tátralomnic sípályáitól 4,5 km-re
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Stani
5443 élménybeszámolót írt
5443
Admin
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Tátralomnic
2007.04.10. 21:06
Ha megvalósulna a két éve napvilágot látott terv (itt a Hírekben is szerepelt), akkor Tátralomnic kétségkívül a legvonzóbb, némi magashegységi feelinget is sugárzó hely lehetne. Bár azokat az elképzeléseket túlzottan is túldimenzionáltnak gondolom, a jelenlegi helyzetet figyelembe véve.

Viszont, nem kell minden egyes szlovák síközpontból osztrákot varázsolni. Hiszen van egy olyan réteg, aki korlátozottabb anyagi feltételekkel rendelkezik vagy csupán nem akar x összegnél többet költeni a síelésre. Nekik teljesen megfelel. A modernizáció viszont a bérletek árában is megmutatkozik... Meg jó, ha kis bolygonkon még vannak olyan helyek, amik azt sugározzák, amiról régen a szólt a síelés; a tiszta sport szeretetéről. S nem attól, mint ma, hogy már nyafogok, ha csákányost vagy tányérost látok. S mindenki puha, fűtött bőrüléses libegőt kíván a hátsója alá... (pl).
A 20 eurós napijegyet alajában nem tartom soknak, bár kétségtelen, hogy a Balkánon ilyen adottságú síterepeken feleannyiba kerül.

Akinek ez nem tetszik az úgy is előbb-utóbb odébbáll, így tesz sok szlovák is, akiket már réges régóta buszokkal visznek az alsóosztrák síterepekre. Unterbergen vlt, hogy három-négy szlovák busz is ott állt a parkolóban, pedig ülésesek itt sincsenek, de Pozsonyból közelebb van Ausztria, mint Szlovákia :)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.