Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Chopok dél és észak
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Wellness Hotel Bystrá - "Smart choice" csomag - 2 éjtől
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
_Zoli
37 élménybeszámolót írt
37
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Chopok dél és észak
2007.02.22. 20:50
Február 15-től 20-ig voltam Chopokon. Első nap esett az eső, ezért nem síeltünk. Szerencsére a következő napra megemberelte magát az időjárás és így is maradt.
Szinte az összes felvonónál nagyon hosszúak voltak a sorok, kb. 30 percet kellett várni, mire sorrakerült az ember. Engem ez zavart a legjobban. Egyetlen egy felvonót találtam ("J" jelű felvonót), aminél viszonylag rövid volt a sor, de utolsó napra mások is megtalálták ezt, így ez is meghízott.
A Jasna kékpályája helyenként kicsit kavicsos volt, de úgy, mintha készakarva szórták volna meg. Ezért nem is bántam meg, hogy egy nagyon olcsó (3000 Ft-os) léccel mentem. Pályakezelés nyomai itt-ott látszódtak, de ettől függetlenül többé-kevésbé buckásak voltak a pályák. Magasabb részeken jeges foltok is előfordultak. Itt-ott hóágyúzás nyoma is észrevehető volt. Egyik alkalommal láttam is, hogy ágyúzzák a 7-est.
Szóval nem voltak jók a pályák, de síelhetők voltak.

Néhány nappal az indulásom előtt olyasmiket olvastam itt, amik miatt azt fontolgattam, hogy el se megyek (pedig ez esetben buktam volna az út árát). Ehhez képest amit tapasztaltam, az nem volt olyan rossz, egész jót síeltem.
Valaki korábban írta itt, hogy nem adnak térképet. Nem tudom ő miért nem kapott, de a néhány nap alatt, amíg ott voltam, mindenki kapott, aki kért.

Történtek kellemetlen dolgok is: Egyik reggelre a buszból meglovasítottak jónéhány lécet és deszkát, valamint egyik este a szálloda egyik szobájába majdnem betörtek. Sajnos ezek is hozzá tartoznak a teljes képhez.

Magam részéről nem írom le Szlovákiát, de egy darabig nem szeretnék oda menni. Elsősorban a nagyon hosszú sorok miatt, másodsorban pedig szeretnék kipróbálni más terepeket is.
DSC01032.jpg
DSC01097.jpg
DSC01101.jpg
2-es-palya-szemben-a-7-es-rovid-sor-a-J-felvononal.jpg
17-es-szamu-osveny.jpg
hosszabb-lett-a-rovid-sor.jpg
megszallottaknak-nem-kell-lift.jpg
otupne-10-es-palya-tetejerol.jpg
tiszta-ido-lukovan.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.