Menü ≡

Bukovel síterep leírás cikk galéria videó értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Bukovel
Üzenet szövege
Feladó:  SchlosserFérfiHaladó síelő
Dátum: 2021.01.12. 10:07
(Üzenetazonosító: 210768)
Schlosser Hozzászólások: 60
Regisztrált: 2010.01.21.
5 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Sziasztok!

@BanatiBarna: arra szerintem jó esély van, hogy márciusra a hazai járványhelyzet fog annyit javulni, hogy Ukrajna minket már zöld besorolás alá fog tenni és így az Ukrajnába való belépés egyszerű lesz.

Jelenleg még vörös besorolás alá esünk. A besorolási logika a következő: minden országban megvizsgálják az elmúlt 14 nap új megbetegedéseit és lakosságarányosan felállítanak ebből hetente egy rangsort. Azon országok, ahol ez a szám magasabb, mint Ukrajnában, vörös besorolást kap, ahol pedig alacsonyabb, az zöldet.

Zöld besorolású országból korlátozás nélkül lehet beutazni Ukrajnába.
Vörös besorolású országból vagy vállalni kell a 14 nap karantént, vagy vinni kell 48 óránál nem régebbi negatív PCR tesztet, vagy Ukrajnában kell elvégezni a tesztet és ha negatív, akkor ez kiváltja a karantént. Vagy valóban van egy olyan megoldás is, hogy némi pénzt kell tenni az ukrán pecsételőnek az útlevélbe, de erre egyrészt nem biztatnék senkit, másrészt ott is előfordul, hogy épp ellenőrzés van és ez a módszer nem működik...

Az igazi probléma továbbra is a hazaérkezésnél van, mert a Magyarországra visszalépéskor érvényben lévő 10 napos karanténra nincs megoldás. Ez jelenleg február 1-ig van érvényben, de a miniszterelnöki kommunikáció alapján sajnos több mint valószínű, hogy meghosszabbítják.

Én voltam kint december végétől pár napot, következő hozzászólásban leírom a tapasztalataimat.

Schlosser
travelbukovel.hu

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »