Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Olaszország
Falcade - Tre Valli
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
szilviam2
3 élménybeszámolót írt
3
7 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Falcade - Tre Valli
2024.01.04. 07:47
2023 dec.25-29-ig voltunk ezen a síterepen, nekünk ez volt az első Dolomitos látogatásunk de úgy érzem nem az utolsó!
Szlovénia felől, érkeztünk az olasz autópálya 2 részen volt fizetős, melynek díja 5,5 Eur mindkét szakasz, Falcade felől mentünk fel az 1918 m -es magasságban fekvő Passo San Pellegrino kis nem is tudom mibe, hiszen csak a síterephez kapcsolható szállások voltak itt. Mi a Residence Rododendro apartmanház egyik lakásban laktunk, ami síelve megközelíthető.
Az út nekünk 2 megállóval odafele 9 óra visszafelé 8,5 órába telt, De megérte!!.
A síterep hatalmas nagy élményt nyújtott, csodálatos környezet, nagy széles változtatos, hosszú pályák, eloszló tömeg (abszolut nem érezhető ) és még így sem tudtunk mindent besíelni, erre a terepre kevés a 3 sínap.
Ezt még megfejelte, hogy itt rendezik a 2024-es női lesikló világkupát , emiatt a világ minden tájáról már voltak versenyzők, külön élmény volt velük síelni, és természetesen lemenni a LA VOLATA (41-es) világkupa pályáján.
Ami nekem furcsa volt, hogy nincs ingyenes mosdó a terepen, csak úgy tudsz elmenni, ha beülsz a Hüttébe, amúgy fizetős! 0,5 Eur.
Az időjárás sajnos elég meleg volt, napsütéses +7 hegyen +0 és 1 a völgyben, szinte végig az ottlétünk alatt, sajnos ez látszott is, mivel napközben eléggé olvadt , de jól bírta a hegy, emitt a Margheritaról a Falcadeba vezeő 20-as Innamorati pálya nem volt nyitva, de a La Buseig lesíelve majd onnét a 30-as La Buse-Molino pályán lehetett menni a faluig. Nekem a kedvenc a 42-es Le Caviette volt , aminek egy része az erdőben megy, kevésbbé volt felkapott, így néha rajtam kívül még egy-két síző lézengett.
Összességében a meleg ellenére jól bírták a pályák, délutánra már nagyon buckásodott de reggelre minden kisimult és maradt is hó rajta...
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.