Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Andermatt - Gemsstock témájú cikkeink

2020.11.02.
Svájci szigor: 10 síterep üzemelt a hétvégén
Sorra zárják be síterepeiket novemberre az alpesi országok. Jelenleg leginkább a francia, olasz és osztrák gleccserpályák érintettek a novemberi korlátozások miatt. Svájcban, bár a járvány szintén erősen jelen van, a síterepeket még(?) nem zárták be.
2019.12.26.
Svájc: brutális erejű lavina sodort el síelőket a pályán
Lavina omlott ma délelőtt a svájci síterep, Andermatt kezelt és megnyitott pályájára. A hegyimentők jelenleg is kutatnak lehetséges áldozatok vagy túlélők után.
2018.11.02.
Svájci síterepek: nyitás és zárás a nagy havazás után
A nagy havazások általában jót és rosszat is jelentenek a síterepeknek. Ha pont az a hómennyiség érkezik meg, ami a nyitáshoz szükséges, akkor nagy az öröm. Ha már üzemel a síterep, és a hóvihar miatt be kell zárni ideiglenesen, akkor már más a nagy havazás megítélése.
2018.03.05.
Andermatt: fontos síliftet adtak át a hétvégén
A svájci Andermatt síterepe, vagyis most már pontosabban Andermatt-Sedrun fontos mérföldkőhöz érkezett az előző hétvégén. Hosszas tervezés és az időjárás miatt az építkezésben kisebb-nagyobb csúszások után végre átadták a két oldalt, legalább is egyirányban, összekötő síliftet.
2014.11.08.
Újabb síterepek nyitnak ki a hétvégén az Alpokban!
A hétközi havazás meghozta a nyitást számos ismert olasz és svájci síterepen. Verbier, Tonale és híres társaik kezdik meg az idényt a hétvégén. Ausztriában a főn hétközben azokat az alacsonyabban fekvő terepeket is tönkretette, ahol a múlt héten még síeltek, de itt maradnak a gleccserek!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »