Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Halálos síbalesetek az osztrák, svájci és olasz pályákon

2006.12.27.

Halálos síbalesetek az osztrák, svájci és olasz pályákon Az ünnepi síelés sajnos áldozatokat követelt. A zsúfolt pályákon számos kisebb-nagyobb ütközés történt, sőt halálos kimenetelű balesetekről is kaptunk hírt. Egy izraeli fiú Cerviniában, egy német síelő Ischgl-ben, és egy másik német állampolgár pedig a svájci Alpokban vesztette az életét.
Egy tizenkét éves izraeli fiú az olasz Cervinia síterepén szenvedett olyan komoly balesetet, hogy a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A fiú teljes sebességgel közeledett a pálya aljához, ahol nem tudott megállni és belerohant a liftállomás épületébe. A szemtanúk szerint egyáltalán nem is lassított és a baleset pillanatában nem viselt bukósisakot, bár ebben az esetben valószínűleg a sisak sem mentette volna meg az életét. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Egy huszonhat éves német síelő szenvedett halálos balesetet Karácsony másnapján az ausztriai Ischgl síterepén. A rendőrség tájékoztatása szerint a német síelő a pálya szélén síelt és majd beleesett a pálya mellett található mély patakmederbe. A több mint 20 méteres zuhanás következtében a helyszínen életét vesztette.

Egy ötvenhét éves német síelő a svájci Corvatsch síterepén szenvedett halálos balesetet. A baleset a völgybe vezető pályán történt, amikor a pálya már eléri az erdős részt, és itt rohant fának a német síelő. A hegyimentők azonnal a helyszínre érkeztek, de a szerencsétlenül járt síelő életét már nem tudták megmenteni.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.