Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Chopok és Magas-Tátra: fapados árképzés a síbérletekben

2019.11.27. | Szerző: Bata Attila
A tavalyi szezont sikeresnek ítélték meg az üzemeltetők, így idén is marad a rugalmas árképzés a síbérletekben, vagyis a kereslet szabályozza az árakat.
h i r d e t é s
A szlovákiai TMR cég tavaly tért át a rugalmasan alakuló síbérlet árakra, amelyet az idén is megtart szlovákiai síterepein, sőt kiterjeszti a lengyel és cseh síterepére is.

Az árképzés legfontosabb pontja, hogy nincs többé előre kifüggesztett árlista a kasszánál. Nincsenek elő-, fő-, vagy utószezoni árak lefektetve. Az aktuális ár mindig a kereslet alapján változik. Tehát egy hétvégén, kedvező időjárási viszonyok között jóval többet kell fizetni, mint egy hétköznapi, szeles, esős-havas napon.

A szlovák cég már az elmúlt évben is arra törekedett, hogy szolgáltatásait a Go Pass alkalmazáson keresztül árulja, ez a tendencia a jövőben is folytatódni fog. Az alkalmazáson keresztül az adott napra olcsóbban lehet napijegyet vagy bérletet vásárolni, mint a helyszínen.

Újdonság, hogy megszűnik a két magas-tátrai síterep, Csorba-tó és Tátralomnic egységára. Ezentúl más-más áron lehet bérletet vásárolni erre a két síterepre. Az üzemeltetők a két síterep eltérő kínálatával indokolták a változást.

A szlovákok üzemeltetik a lengyel Szczyrk és a csehországi Spindleruv Mlyn síterepeit is, ide is kiterjesztik a dinamikus árképzést. Arról nem érkezett hír, hogy az idén megvásárolt ausztriai Mölltal síterepén is bevezetik a változó árakat.
2019.11.27. 08:28:25 AgressoR
Nincs Gopass alkalmazás jelenleg.
2019.11.27. 22:58:16 százas
A honlapjuk is még mindig ratyi.
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »