Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Chopok és Magas-Tátra: fapados árképzés a síbérletekben

2019.11.27. Bata Attila

A tavalyi szezont sikeresnek ítélték meg az üzemeltetők, így idén is marad a rugalmas árképzés a síbérletekben, vagyis a kereslet szabályozza az árakat.
A szlovákiai TMR cég tavaly tért át a rugalmasan alakuló síbérlet árakra, amelyet az idén is megtart szlovákiai síterepein, sőt kiterjeszti a lengyel és cseh síterepére is.

Az árképzés legfontosabb pontja, hogy nincs többé előre kifüggesztett árlista a kasszánál. Nincsenek elő-, fő-, vagy utószezoni árak lefektetve. Az aktuális ár mindig a kereslet alapján változik. Tehát egy hétvégén, kedvező időjárási viszonyok között jóval többet kell fizetni, mint egy hétköznapi, szeles, esős-havas napon.

A szlovák cég már az elmúlt évben is arra törekedett, hogy szolgáltatásait a Go Pass alkalmazáson keresztül árulja, ez a tendencia a jövőben is folytatódni fog. Az alkalmazáson keresztül az adott napra olcsóbban lehet napijegyet vagy bérletet vásárolni, mint a helyszínen.

Újdonság, hogy megszűnik a két magas-tátrai síterep, Csorba-tó és Tátralomnic egységára. Ezentúl más-más áron lehet bérletet vásárolni erre a két síterepre. Az üzemeltetők a két síterep eltérő kínálatával indokolták a változást.

A szlovákok üzemeltetik a lengyel Szczyrk és a csehországi Spindleruv Mlyn síterepeit is, ide is kiterjesztik a dinamikus árképzést. Arról nem érkezett hír, hogy az idén megvásárolt ausztriai Mölltal síterepén is bevezetik a változó árakat.
KOMMENTEK
AgressoR | 2019.11.27. 08:28
Nincs Gopass alkalmazás jelenleg.
százas | 2019.11.27. 22:58
A honlapjuk is még mindig ratyi.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Holiday Village Tatralandia csillagcsillagcsillagcsillag
A Holiday Village Tatralandia üdülőfalu bungalókat és apartmanokat kínál Közép-Európa legnagyobb aquaparkjának szomszédságában, 15 km-re Jasnától. Sorház jellegű házakban 4-5 fős apartmanok, illetve különálló 3-5 fős és kétszintes 7-8 fős faházak foglalhatók.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Wellness Hotel Repiská csillagcsillagcsillag
A szálloda egy nagy fenyőerdő közepén található Chopok-észak sípályáitól 3 km-re. Egy- és kétágyas, részben pótágyazható szobái reggelivel, vagy vacsorával foglalhatóak. Wellness: medence élményelemekkel, pezsgőfürdő, háromféle szauna, élményzuhany, fitneszterem.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Hotel Bystrina csillagcsillagcsillag
Erdőszéli wellnesshotel a Deménvölgyben, Chopok-Jasná síterepétől 6,5 km-re. Két-, háromágyas és családi szobák reggelivel, egyéb ellátás a szomszédos étteremben rendelhető. Szolgáltatások: szaunák, pezsgőfürdő, fitneszterem, játszószoba, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.