Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mölltal: először nyílik Snow Park nyáron a gleccseren

2020.07.09. Bata Attila

Az első változások már érezhetőek az új menedzsment hozzáállásban. Az idén először megnyílik a nyári Snow Park a gleccseren.
Mölltal: webkamera a pályákról ma reggel
Mölltal: webkamera a pályákról ma reggel
A síelésről már mindent tudó olvasóink kívülről tudják, hogy a szlovák TMR cég nemrégen vette át a Mölltal-gleccser üzemeltetését. Ezzel egy kézbe és közös bérletbe került Mölltal a tátrai síterepekkel.

Az új üzemeltetők más hozzáállást, valamint a síterep fejlesztése mellett a jelenlegi lehetőségek jobb kihasználását is ígérték.

Ennek egyik jele, hogy nyárra, a gleccser terep fennállása óta először, snow parkot építenek. Az üzemeltetők szerint bőven van hó a gleccseren. A park megépítését profikra bízták, összetrombitáltak néhány ismert ridert Európából, kezükbe adták a lapátokat, besegít nekik néhány ratrakos, és olyan parkot építenek, amelyet szeretnének.
A Snow Park bemutatása
A Snow Park bemutatása
A park a Schareck 2-es és Schareck 3-as pályák között épült meg. Abból a szempontból előnyös, hogy így a pályán síelőket nem akadályozzák sem a téli sportolásnak ezt a fajtáját választó fiatalok, sem az a nyolc akadály, amelyet a parkba építettek. A legnagyobb építmény a 14 méter magasra sikeredett ugrató.

A parkot naponta ratrakolják és legalább július végéig üzemel. Vagy addig tart nyitva, amíg a hóviszonyok engedik, vagy addig, amíg lesz iránta érdeklődés a nyári melegben. Szóval, indulás előtt érdemes tájékozódni.

A parkot pénteken, július 10-én, nyitják meg. Nagyobb bulit vasárnapra terveznek, amikor Anna Gasser, a helyiek olimpiai és világbajnok deszkásán kívül, több ismert sportoló is tiszteletét teszi. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Alpenblick Panzió
Hangulatos, kényelmes, családbarát panzió és apartmanház a gleccser sífelvonójától csupán 7 km-re, Flattach városkában. Az ingyenes síbusz megállója a háztól 70 méterre áll meg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Kärntnerhof csillagcsillagcsillag
Mallnitz központjában helyezkedik el a 3 csillagos Hotel Kärntnerhof, melynek felújított 2-4 ágyas hotelszobái és 2-10 személyes apartmanjai kényelmes szálláshelyet kínálnak. Ingyenes szauna és infrakabin használat!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenhotel Badmeister csillagcsillagcsillag
Az Alpenhotel Badmesister a mölltali síterephez legközelebbi szálloda. Kellemes környezetben, nagy parkkal, félpanziós ellátással és számos wellness szolgáltatással (panorámaszauna, finn szauna, gőzfürdő, relax szoba) várja vendégeit!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.