Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Napsütéses hétvége előtt a hazai síterepek

2015.02.20. sielok.hu

Az összes hóágyúzható hazai síterepünkön lehet a mostani hétvégén síelni, de ehhez még hozzájön néhány olyan síterep is, ahol csak a természetes hóra alapozhatnak. Éjszaka fagyok, nappal pedig napsütés alakítja majd a hóréteget a pályán, várhatóan sokan fogják kihasználni a kedvező hétvégét.
Két legmodernebb síterepünkön is a szezon legjobb körülményeit ígérik nekünk erre a hétvégére. Eplényben az összes felvonó üzemel és az 5-ös pálya kivételével az összes pályán lehet csúszni. Pénteken este 10 óráig tartanak nyitva.

Mátraszentisvánban is minden lift üzemel és az összes pályán lehet síelni. Itt pénteken és szombaton este 9-ig lehet síelni, szombaton és vasárnap élő zene szórakoztatja a vendégeket.

Kékestető
Kékestető
Kékestetőn pénteken és szombaton esti síelés lesz. A déli oldal pályája a felvonó hosszában síelhető.

Visegrád
Visegrád
Visegrádon ma hajnalban is hóágyúztak, ezért az összes nyitva tartó hóágyús pályán (1/A, 2/A és bébi) kiváló hóviszonyok vannak, a szezon legjobb pályáival várják a most, illetve a hét végén hozzájuk érkezőket. 

A Zempléni Kalandparkban az ideiglenesen lezárt 2-es pályát ismét hóágyúzták, péntektől újból lehet ezen a pályán is síelni.

A pécsi sípályán péntek délután 13 órától és szombat délelőtt 10-től lehet síelni.

Tányéros felvonó Dobogókőn
Tányéros felvonó Dobogókőn
Továbbra is üzemel Dobogókő, az üzemeltetők (és a meteorológusok) szerint ez már nem biztos, hogy sokáig tart, így mindenkit arra biztatnak, hogy látogassanak el, amíg lehet.

Nagy Hideg-hegyen is lehet síelni a hétvégén, aktuális információk a fórumunkban.

Bánkúton is van még hó, itt az időjárás dönt arról, hogy meddig lehet a pályákat használni.

Szilvásváradon már nincs elég hó, itt zárva tartanak a hétvégén.

A körkép még azelőtt készült, hogy a síterepek hétvégi előrejelzései megjelentek volna. Esetleges változások esetén a cikket frissítjük. Az aktuális állapotokról a fórumunkban vagy a síterepek honlapjain lehet tájékozódni. 
KOMMENTEK

Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.