Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Zakopane: megnyílt a világ legnagyobb hólabirintusa

2023.02.01. Bata Attila

Az idén is megnyitotta kapuit a lengyelországi Zakopánéban a Snowlandia téli park, amely leginkább a hóból épített labirintusáról ismert. A hólabirintus mellett egy iglu épült benne jégszobrokkal, valamint szánkózni is lehet a park területén.
A korábbi években (Kép: Snowlandia)
A korábbi években (Kép: Snowlandia)
2015 óta minden télen kinyit Zakopánéban a Snowlandia a Wielka Krokiew hegy és az ott található síugrósánc tövében. A kínálat az időjárás és egyéb külső körülmények (pl. covid) miatt évről-évre változik. Az idei nyitást decemberre tervezték, de az enyhe időjárás miatt január 21-én fogadhatták az első látogatókat.

Idén is megépült a téli park legismertebb látványossága, a Hólabirintus. Guinness tanúsítvánnyal rendelkező attrakció a világ legnagyobb hólabirintusának számít. Ezen felül egy iglu is épült, amelyben jégszobrokat állítottak ki. A harmadik szolgáltatás egy tanösvény a Tátra világáról.
Így nézett ki 2017-ben. A mostani kínálat megváltozott.
Szintén népszerű a szánkópálya, amelyhez minden felszerelést biztosítanak a helyszínen. Egy óra szánkózás 15 zlotyba (kb. 1300 forint) kerül. 16 éven aluliaknak kötelező a bukósisak, amely 5 zlotyért bérelhető.

A hólabirintus 30, az iglu 30, a tanösvény 25 zlotyba kerül felnőtteknek. Kombinált jegy is kapható a három szolgáltatás tetszőleges variációira, pl. hólabirintus + iglu 54 zlotyért.

További információk a Snowlandia honlapján található. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.