Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A 2010/2011-es szezon síléc újdonságai

2010.11.17. 2011.01.27. sielok.hu | frissítve: 2011.01.27.

A 2010/2011-es szezon síléc újdonságai Elkészült a 2010/11 szezon újdonságait bemutató cikksorozatunk. Márkánként ismertetjük a technológiai újításokat és végignézzük, milyen új modellekkel találkozhatnak a síelők a szakboltokban, a top kölcsönzőkben na és persze a sípályákon.

Atomic

Az idei (talán túl) jól sikerült szezon után nem állt meg a lendület az Atomicnál. Számos új fejlesztés, illetve finomítás jellemzik a 2010/11 szezon felszereléseit.
» Férfi lécek »
» Női lécek »
» Sícipők, kötések, all mountain lécek »

Elan

Idén a grafikát kivéve csak szolid változtatások figyelhetők meg az Elan palettáján, ami valljuk meg, az elmúlt évek tűzijátéka után nem is meglepő.
» Tovább »

Fischer

A Fischer a 2010/11-es szezonban számos technikai újdonsággal rukkol elő a sílécek terén. A legfontosabbakat igyekeztük kiemelni, de összefoglaló táblázatunk a cikk végén segít rövid magyarázattal szolgálni az egyes újdonságokról.
» Tovább »

Head

A HEAD a 2010-2011-es szezont számos technikai újdonsággal nyitja meg, melyek közül a legnagyobb áttörést a KERS technológia jelenti. A korábban alkalmazott, jól bevált INTELLIGENCE és TORQUE TURNING innovációk továbbra is megtalálhatók az adott típusokban, ezeket igyekeznek kiegészíteni az idei újítások, a KERS mellett a FLOW RIDE és a ROCKER technológiák. Tovább »

Nordica

A Nordica sílécei sem maradnak el a többi gyártótól az újdonságok tekintetében a 2010/11-es szezonban. Igazi újdonságok a modernebb irányvonalakban figyelhetők meg, mint a freestyle, backcountry, vagy freeride kategóriákban.
» Tovább »

Rossignol

A francia gyártó alapjaiban frissítette fel az all-mountain családját, e mellett persze a verseny lécek finomhangolása sem maradt el.
» Tovább »

Salomon

Az all-mountain lécek csúcsára helyezett új fejlesztésű Enduro modellt kivéve igen óvatosan nyúlt léceihez a Salomon, inkább csak csiszolgatta idén a fejlesztéseket.
» Tovább »

Völkl

A Völkl idei modelljei számos innovatív megoldást rejtenek a felszínük alatt. A technikai újítások mellett egy teljesen új szériával rukkol elő a német gyár: a SENSOR széria a TI GER sorozat méltó utódjaként kerül bevezetésre a 2010/11-es szezonban.
» Tovább »
KOMMENTEK
AAron | 2010.11.22. 16:33
Kedves Társak !
Mindig nagyon várom az új szezon léceinek ismertetőjét.A tavalyi például példamutatóan jó és alapos volt.Ebben az anyagban a Head nem kicsit marketing izű mintha csak a Kers technikás sík lennének a palettán. Azt hiszem nem ennek a cikknek a keretében kellene a dealereket felsorolni.
Lehet velem vitázni.
Talpi/ Montana
admin2 | 2010.11.24. 22:53
Köszi, hogy felhívtad a figyelmünket, egy Head cikk valóban lemaradt itt a sok KERS híradás között de már olvasható itt:
http://sielok.hu/rovat/silec/cikk/h...ead-technikai-udonsagok-2...
Fent is megtalálod már a linket a HEAD bevezetőben.
+ Nordica újdonságok cikkel bővítettük a sorozatot.
deckard | 2010.11.25. 08:20
Hát srácok, ez még mindig a marketinganyagok jobb-rosszabb fordítása (inkább rosszabb)...
Szányi Gábor | 2012.01.01. 21:19
Talpi amit írtál az nem vita hanem tény kérdése!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.