Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síléc újdonságok a 2013/14-es szezonban

2013.10.15. 2013.12.23. sielok.hu | frissítve: 2013.12.23.

Síléc újdonságok a 2013/14-es szezonban Elkészült 2013/14 szezon síléc újdonságait bemutató cikksorozatunk. Márkánként végignézzük, milyen új modellekkel találkozhatnak a síelők a szakboltokban, a top kölcsönzőkben na és persze a sípályákon.

Atomic

All mountain-ra hangolva.
Az Atomic cégcsoportnál felgyűlt adatok azt mutatják, hogy a felszerelések értékesítése eltolódott az all mountain és backcountry irányába. Így a legújabb fejlesztések is ezen a téren, valamint a kiegészítők terén történtek.
» Tovább »

Nordica

A rendszerezés ideje
Új osztályok az átláthatóságért és a tökéletes választásért! Az idei szezon úgy látszik minden gyártónál a rendszerezésről szól, és ez alól a Nordica sem kivétel.
» Tovább »

Salomon

A Salomon az idei szezonra átláthatóbbá tette a léckategóriákat felhasználás szerint, valamint bevezetett egy új szériát, a Q Line-t. A Salomonnál a 2013-14-es szezon nem a technikai újdonságokról szól, hanem a rendszerezésről az egyszerűsítésről és az átláthatóságról.
» Tovább »

Blizzard

Technikai apróságok és konzervatív dizájn
A 2013/14-es szezonra a Blizzard óvatosan bánt a technikai fejlesztésekkel, hiszen tavaly nagyot alkottak. Dizájn tekintetében kicsit konzervatívabb lett az idei grafika.
» Tovább »

Elan

Az Elan mindig élen jár a fejlesztésekben és a különleges megoldásokban, amit elismerő díjak is jeleznek. Ez idén sincs máshogy, létrehoztak ugyanis egy teljesen új generációs síléc szerkezetet.
» Tovább »

Völkl

Az idén 90 éves Völkl cég, egy teljesen új "ufó" technológiával jelentkezett, amely az UVO nevet viseli. Ez a forradalmi technológia részese a léc tökéletes beállításának, amely a Völkl új filozófiája.
» Tovább »

Rossignol

A Rossignol a 2013/14-es szezonban előtérbe helyezte a freeride-ot és a sítúrázást, ami több felszerelését is érinti. A tavalyi szezonhoz képest idén komoly fejlesztésekkel jelentkeztek. Felszereléseit a jelenlegi trendhez igazította, és freeride vonalon erősített.
» Tovább »

Head

Míg a legtöbb márka egyre összetettebb fejlesztéseket mutat be, addig a Head leegyszerűsíti eddigi ERA rendszerét. A Worldcup széria is átalakult az idei szezonra. Íme a márka felhozatala a 2013/14-es téli szezonban:
» Tovább »

Fischer

A tavaly bevezetett Hybrid szériát idén nehéz lenne felülmúlnia a Fischernek, de nem is szándékozza. Helyette bepillantást enged az elit versenyzők világába a Race Code modellek tulajdonosainak, valamint a sítúrázás terén bővítette kínálatát a sportszergyár.
» Tovább »

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.