Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Idén már ősztől indul a „Hejhó, síelni jó! Nyílt Sítanpályák Program"

2023.09.19. sielok.hu

A tavalyi szezonban sikeres volt, idén folytatódik a program, melynek célja, hogy ingyenes síelési lehetőséget biztosítson legalább 10.000 gyermek számára. Iskolák figyelem: osztálykirándulást is lehet szervezni valamelyik hazai sítanpályára!
Ahogy az időjárás ősziesre, téliesre fordul, sajnos sokan inkább a fűtött lakásban keresnek szabadidős elfoglaltságot, pedig számos mozgásforma van, amely megfelelő öltözetben biztosítani tudja a rendszeres örömteli sportolást a hűvösebb évszakokban is. Az egyik legélvezetesebb téli sportág a síelés, amely már rövid gyakorlást követően is nagy örömet képes nyújtani.

Ez a szabad levegőn történő mozgás erősíti az immunrendszert, valamint síeléssel kiválóan fejleszthetők az iskolaérettséghez szükséges képességek is. Sokan azt gondolják, hogy síelni csak télen és havas pályán lehet. Jó tudni, hogy a mozgásforma tanulása már ősszel, időjárástól függetlenül elkezdhető egy közeli tanpályán, amely borításának köszönhetően hó nélkül is a csúszás élményét adja. Budapesten és vidéken számos sítanpálya várja tanítványait, ahol szakképzett síoktatók segítségével biztonságos körülmények között ismerkedhetnek a gyermekek a síeléssel.

A "Hejhó, síelni jó! Nyílt Sítanpályák Program" az Aktív Magyarország és a Síoktatók Magyarországi Szövetsége által országosan meghirdetett olyan program, amely tanpályás síelési lehetőséget biztosít INGYENESEN 5 -12 éves korú gyermekek részére, akik iskolai, óvodai csoportokkal látogathatnak el egy kiválasztott sítanpályára. Abban az esetben, ha a választott tanpálya rendelkezik megfelelő méretű felszereléssel, 12 évesnél idősebb gyermekeknek is megszervezhető a program. Célunk, hogy legalább 10.000 gyermek élhesse át a síelés örömét a hétköznap délelőtti időpontokra szervezett foglalkozásokon.

A Program állami támogatással, az Aktív Magyarország, a Síoktatók Magyarországi Szövetsége és 29 műanyag borítású Sítanpálya közreműködésével valósul meg osztálykirándulások szervezésével.

A Programhoz 2023. szeptember 1-től 2024. április 30-ig folyamatosan lehet csatlakozni. Várják óvodák, iskolák jelentkezését!

Regisztráció és a választható sítanpályák listája: itt elérhető!

HEJHÓ, SÍELNI JÓ!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.