én próbáltam kicsit védeni az adventure-t, de látom mindenki támad. volt már ilyen itt a forumon, én azt mondom egy-két ember hozzászolása alapjűn nem kell rögtön nekiesni a magyar ember osztrák business-ének. A tescos magyar hozzászólás tényleg kicsit sértő volt ránk nézve.
Minden nyáron Tuxon csapatjuk neki juniusban: 19-21EUR a szallasunk reggelivel, Madseitban, ami a legközelebbi falu a Gletscherbus1-hez. Van köztünk olyan, akinek az autoja többet ér, mint egy fővárosi lakás(20m HUF), mégis velünk együtt száll meg, pedig megegngedhetné a Tuxerhof hotelt is az illető.És Hockhar nem egy Hintertuxer Gletscher, ahol még nyár elején is 32km pálya van mókázni.
Javaslom, mielőtt elfajul a dolog, h kicsit javitsatok a remoné-n, nagy úr a sielok.hu, könnyen el lehet veszteni a vendégkört.
Ha meg sokat csuszol, akkor vegyél fel egy embert, aki kézben tartja a foglalást, lehet behozza az árát. Fanatic ridert fogsz találni, aki ha csak hetente 2 napot csuszhat, már benne van a dologban. Én simán vállalnám, és menne is a bolt, azt garantálom(nem ezért írtam be!!!!:)
Persze nem muszáj megfogadni, én jó szándékkal írtam mindent.
champaigne powder forever.