| |||||||||
Üzenet szövege | |||||||||
![]()
Kedves fórumozók!
Nassfeldre keresek magyar oktatót barátnőm részére (kezdő) febr 25- márc 3 időszakra. tudtok ajánlani tapasztalat alapján? Köszönöm Áron |
|||||||||
![]()
Hello!
Kérdezném attól aki volt már Mölltalon a március 15-i hosszú 7 végén, h milyen tapasztalatai vannak tömeget illetően, én úgy tudom/gondolom, hogy magyarok által nem egy túlzottan felkapott, hely, de javítsatok ki ha nem így van :) |
|||||||||
![]()
Hello
Volt errefelé valaki idén vagy tavaly? Áron |
|||||||||
h i r d e t é s
| |||||||||
![]()
Oks az olasz pályát kicsit alulméreteztem,de még úgy sem jön ki akkora árkülönbség, h megérje kerülni majd 300km-t!
Mi nem szoktunk megaludni, mert akkor az plusz költség, nem éri meg... azt nem írtam h ez egy 8 személyes Renault Trafic azért eszik ilyen "sokat"... |
|||||||||
![]()
Leírom a számításomat:
Euro: 310 Mo-Slo-It-Fr: táv: 1220km (google maps) Üzemanyag: diesel: 450/liter fogyasztás: 11 l/100km = 120780 Ft Útdíjak: https://sielok.hu/rovat/auto/cikk/a...utopalyadijak-europa/ Mo: 2970Ft Szlovén: 9300Ft Olasz: kb 18600Ft Francia: kb 2000Ft Frejus: 14000Ft Összesen: 167650Ft Mo-A-D-S-Fr táv: 1491km (google maps) Üzemanyag: diesel: 450/liter fogyasztás: 11 l/100km = 147609Ft Útdíjak: Mo: 2970Ft Ausztria: 2449Ft Németország: 0 Svájc: 9920Ft Francia: kb 6000Ft Összesen: 168948Ft Én ezekkel a költségekkel számoltam, alacsonyabb fogyasztású autóval kicsit kedvezőbb, de még mindig nem akkora a különbség(szerintem), h megérné 10-15000Ft-ért ekkorát kerülni. |
|||||||||
![]()
Helo!
Idén január végén készülünk ide síelni, most számoltam egy útiköltséget, és ugyan annyira jött ki a Német-Svájc útvonal, mint a Szlovén-Olasz, csak ugyebár ez 2-3 órával rövidebb, nem is beszélve, egy jó kis hóvihar lehetőségéről, ami sokkal magasabb a Osztrák-Német-Svájci útvonalon mint az olasz alföldön... |
|||||||||
![]()
Carterutz!
Ha az általad említett útvonalon mentek, nem kell semmilyen plusz alagút illetve útdíjjal számolnotok az autópályadíjakon kívül, ha nincs nagy havazás akkor nem lesz gond a szerpentinekkel sem! |
|||||||||
![]()
Engem érdekelne a dolog, írtam privát üzenetet
Áron Előzmény: (mary_m 115692)
|
|||||||||
![]()
Hello!
Isolárol írok. Sulisivel jöttünk ki, nem volt semmi gond, szállás busz bérlet minden megvolt. Friss hóért és a jó időért aggódjatok!:D Áron |
|||||||||
![]()
Én is utaztam tavaly velük, teljesen meg voltam velük elégedve, a bajom az, ha most a fogyasztóvédelem elkezdi őket piszkálni, akkor mivan...nem is a mostani januári utunkat féltem, hanem a márciusit....
|
|||||||||
![]()
Ez most nem túl jó hír, indulás előtt 2 nappal.....
|
|||||||||
![]()
ok, akkor megnyugodtam, h nem én vagyok a hülye, hanem el van írva:)*
Köszi! Áron *a hibát kijavíttattuk! /Admin/ |
|||||||||
![]()
Hello!
Érdeklődnék, hogy tudja e valalaki, h a síelők.hun lévő adatok mennyire reálisak, (sípálya illetve sílift üzemelési adatokra gondolok.) Mert ha igen az elég ...jövő 7 pénteken megyünk és jelen állapot szerint még csak 41km pálya üzemel a 120kmből...* Áron *a hibát kijavíttattuk! /Admin/ |
|||||||||
![]()
maximus!
Én egy Aromic Beta Race SL 9est használok, már egy éve, 183cm magas vagyok, a léc 150cm hosszú, 11m es rádiusszal, én iszonyatosan élvezem, olyan íveket lehet vele húzni, számomra pont elég a sebessége is. Szerintem az a lényeg, hogy érezd a lécet, ha meg tudod vele azt cisnálni amit szerertnél, akkro véleményem szerint jó. Áron |
|||||||||
![]()
Ha már Svájc-ig elutazom akkor onnan már csak egy köpés Fr...:)
|
|||||||||
![]()
Abban igazatok van, hogy messze van franciaország, meg kicsik az apartmanok, de azt a pályamennyiséget pályaszállással amit franciaországban kapsz, ausztriában 2* annyiért kapod.
Mi pl idén Les 2 Alpesra megyünk, pályaszállás utazás 6 napos bérlet, kaja, max 100000. |
|||||||||
![]()
Egyértelműen Franciaország......
|
|||||||||
![]()
Nem kötekedni szeretnék, de a szombattól szombatig az 8 nap...
|
|||||||||
![]()
sattya_1!
Igen ezt sajnos jól látod, az 1 hetes matrica pont kevés, ha 6 napot síeltek, és nem indultok el az utolsó síeléssel töltött nap után haza. |
|||||||||
![]()
Gabor11
Mi tavaly megkíséreltük kikerülni a frejust azon a bizonyos hágón, de zárva volt. Nem is lett volna vele semmi baj, ha a szerpentin elején ezt jelzik, de nem így történt, úgyh mi vígan autókáztunk felfele 1 órát majd egy alagútból kiérve egy alagútba épp behajtván jött szembe egy magyar rendszámú autó, ők monták h ne menjünk tovább mert nincs elkotorva a hó(kb 1,5-2m jelentett hóvastagságban:)) |
|||||||||