Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Graham Hill által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (46)Időben csökkenő Időben csökkenő
Graham Hill
46 élménybeszámolót írt
46
16 éve tag
2024.02.10. 10:47
Üdv!
2024.január.20-27. között voltunk Les 2 Alpes-n.
Szállásunk a Diable felvonó mellet a Lauvitel épületben volt.
4 fő 2 légtér, egyik emeletes ágyas a konyha jól felszerelt, nagy erkély, közelben pékség, boltok sí szerviz...stb stb. Abszolút pályaszállás, reggel 20m gyaloglás, a nap végén a bejárati ajtóig lehet csúszni.
8 éve voltam itt utoljára és szerencsére több felvonót is korszerűsítettek. Vagy , legalább is lecserélték a szűk 4 személyes "tojásokat" 6-8 személyes ülő liftekre. Sajnos a plexi buborék már nem fért bele, de pl a Dible- t úgy oldották meg, hogy minden 5-6, helyre beiktattak egy kabint.. 2400 m -ig visz fel, onnan több választásunk is lehet. Tovább felfelé és onnan Jandri II állomásáig, vagy a Crétes nevű pályákra és tovább lefelé kék, piros, fekete lehetőségekkel.
Nem akarom az egész rendszert elemezni, leírni, a térkép alapján mindenki kiválaszthatja a kedvének, illetve tudásának megfelelő pályákat.
A Jandri II állomásnál általában sokan várakoztak, ezért mi a Pierre Grosse kabinoshoz csúsztunk le és azzal fel a gleccserre.
Sokan keresték, (rengeteg magyar volt, gondolom a Snow Attack miatt) a Pano bar-t. Nos a helyére építik a Jandri 3S felvonót!
Decemberre ígérik az átadását. Szerintem ez azért sokat fog segíteni a várakozó sorok eltüntetésében. Óránként 3000 fő szállítására is képes lesz.
Egy animációt találtam, ha valakit érdekel :
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:


Hétfő estére megérkezett a csapadék, de inkább ne esett volna semmi!
+4 Celsius és patakokban folyt az esővíz az utcán :(
Sajnos fent a hegyen sem volt jobb a helyzet, friss hó nem esett.
A pályákat nem igazán kezelik, vagy nem mindet!
Ezt nem is értem! Ott van a korábban hóágyúval előkészített hó kupacokban de nem terítik el a ratrakkal! Vagy csak 1-2 nap múlva.
Összességében jó hetet tudtunk magunk mögött , de elkeserítő, hogy az időjárás kiszámíthatatlansága miatt, már ebben a magasságban sem garantált a hó mennyisége és minősége.
Hazaindulásunk napján már +14 Cesius volt!
Graham Hill
46 élménybeszámolót írt
46
16 éve tag
2021.04.22. 19:51
Őszinte részvétem :(
Előzmény: (TZoli 212336)
Graham Hill
46 élménybeszámolót írt
46
16 éve tag
2018.02.11. 11:49
Üdv!
Január 28-február 2. között voltunk baráti társasággal a régióban. Kezdeném az utazással. Mi az M1-M-85 M-86 -Szombathely ill Bucsu útvonalon léptünk be Ausztriába, onnan, az A-2 A-10 majd a 100-as úton Olaszországba. Azért javaslom ezt az útvonalat, mert az utóbbi években tapasztaltuk, hogy Hegyeshalomnál, Salzburgnál Kufstein-nél és Innsbruck-nál is sokat kellett várni mind oda, mind visszafelé, nem beszélve a Brenner hágóról. De mindenki előtt ott a szabad választás lehetősége.
Szállásunk Campitello di Fassa településen volt.Innen indultunk a Col Rodella felvonóval és sajnos lefelé is ezzel a 125 személyes óriás kabinossal játszottunk heringes dobozt.Felérve a tömeg eloszlott ezen az óriási pályarendszeren. Napsütéses időt fogtunk ki és a kifogástalan havon öröm volt a síelés. Délutánra sok pályát buckásra síelt a nagyérdemű de nem lehetetlen lecsúszni azon sem, csak én személy szerint nem igazán szeretem.
Ami viszont kifejezetten tetszett az a 8 üléses felvonó ami kék plexivel védi a szél ellen a síelőket, de ez nem minden! Az ülések akár egy versenyautóé, fekete kék bőr ülések amik FŰTÖTTEK!! Ezen kívül van egy kabinos felvonó a Piz Sella mai szintén ilyen szolgáltatást nyújt!
Az előttem szólók már bemutatták a Sella Ronda-t így csupán néhány szót említenék erről. Nagyon szép és változatos környezetben csúszhatunk de sajnos sokszor kell lecsatolni, néha gyalogolni az átszállásoknál. Mi többször mentünk vissza Santa Cristinára és onnan a vasúttal (Rhonda Express) és felvonóval a Seceda-ra és innen lecsúszni Ortisei, St Ulrich ba. Innen egy nagy kabinossal lehet visszatérni a csúcsra. Ha balra lefelé indulunk akkor ajánlom a Baita Daniel hüttét. Nagyon finom ételeik vannak és nincs tömeg, mert kissé félreesik. Sorolhatnám még hosszan, hogy milyen volt a Marmolada , Alta Badia de ezt úgysem lehet elmondani!A Passo Pordoi tól induló "sasfészekbe" kötelező felmenni! A bátrabbak le is síelhetnek én ehhez már öreg vagyok és akkor épp nem volt túl sok hó sem a sziklákon :)
Hazafelé nem javaslom a rövidebb útvonalat Alta Badia tól Bruneck felé az ss 244-en , mert utolsó 12 kmt 2 óra latt tettük meg !Kicsivel hosszabb és szerpentinesebb az út Cortina felé Dobbiaco-ig de nincs akkora tömeg.
Mindenkinek kellemes síelést, balesetmentes kikapcsolódást!
IMG-20180130-145751.jpg
Az a bizonyos fűtött üléssel felszerelt felvonó.
IMG-20180128-162808-EFFECTS.jpg
IMG-20180131-131051.jpg
Val Gardena express
Col Rodella: Campitello
IMG-20180128-102406.jpg
IMG-20180130-151442.jpg
IMG-20180202-100147.jpg
Graham Hill
46 élménybeszámolót írt
46
16 éve tag
2017.01.22. 15:49
Üdv sporttársak!
Január 14-20 között voltunk a térségben.(Bormio-Vadidentro-Oga-Santa Caterina Valfurva)
Utunk során többször esett váltakozva az eső és a hó. Végül már csak az utóbbi. Hegyeshalom-Sazburg-Kufstein-Innsbruck-Landecker alagút-Zernez- Munt la Schera alagút-Livigno útvonalon érkeztünk meg valdidentrói szállásunkra.
Hegyeshalomnál és a salzburgi határnál csak lassítani kellett de Kufsteinnél rendesen megfogta a jónépet az ellenőrzés és a hó szakadatlan esése.
Javaslom (oda-vissza) , hogy legalább 8-10 km-el a határ előtt térjetek le az autópályáról. Így is lassú de sokkal gyorsabb a haladás. Waze alkalmazás nagyon jó, de mivel adatkapcsolat kell hozzá érdemes a mobilszolgáltatónál roaming csomagot venni 3-4 ezer Ft.
A livignoba vezető alagútról infók pl itt:
http://www.scipas.com/inv/eng/tunnel.php
11 előtt nem érdemes odaérni, mert nem engedik át az autókat, egy parkolóba terelnek mindenkit.Hólánc legyen az autóban!! Livignoban 85 cent a gázolaj ,benzin hasonló de azt nem is figyeltem, 1.5 literes Jim Beam 7.50 euro.....nem sorolom.A boltok 14:00 vagy 14:30 -kor nyitnak. Tankolás, vásárlás után végre megérkeztünk a szállásunkra.
Vasárnap a valdidentroi kabinossal feljutva, kissé csalódottan vettük tudomásul, hogy egy "csákányos" és egy tányéros felvonóval érhetjük el a Cima Piazzit. Igazán beruházhatnának egy 4 üléses felvonóba ha már kabinosra tudták cserélték a lentit. Kevés ember, napsütés és az olaszoktól megszokott jól kezelt pályák vártak. A csúcs másik oldalán Ogáig lehet lesiklani de itt a pályák egy része még zárva volt. Folyamatosan hóágyúztak a főszezonra készülve de talán már az utánunk jövő turnus is használhatta az eddig lezárt pályákat.
Másnap és a hét többi napján , egyet kivéve Bormio volt a cél. Parkolás napi 3 euro. A Cima Biancaról végignyomni a z aljáig vagy "csak" 2000m ig fantasztikus.Szerencsére itt kevés tányéros, vagy csákányos kínzóeszköz van! :) Sajnos ahogy teltek a napok egyre több helyen bukkantak elő kavicsok és jégfoltok, viszont a napsütéses felhőtlen idő mindezt kárpótolta! A léceket 20 euróért kompletten felújítják, ami ráfért a minden igyekezetem ellenére sikertelenül kikerült kavicsok miatt.
Santa Caterinán verseny volt, így a hosszú fekete pálya sajnos zárva volt.A pálya szélét használhattuk és megnéztük ahogy a fogszabályzós tizenéves lányok félelmetes sebességgel zúgnak harcolva a századmásodpercekkel és egymással.
Sajnos a pályák többségére itt is ráférne a modernizálás, mert lentről csak a kabinossal lehet feljutni, ahonnan egy 4 üléses visz a csúcsra. Napos jól kezelt a fenti pálya de 1-2 óra után unalmas.
Szóval a hátralévő időt Bormio lejtőin töltöttük.
Kár, hogy nem tudjuk az időjárást befolyásolni, mert itt hó hiánnyal küzdenek az ország délebbi területein pedig méteres hó esett.Mindenkinek jó havat , balesetmentes szórakozást!
PS: Hazautazásunk reggelén értesültünk a szörnyű veronai buszbalesetről! :( Őszinte részvétem minden áldozat hozzátartozójának és mielőbbi felépülést a sérülteknek!
Graham Hill
46 élménybeszámolót írt
46
16 éve tag
2016.07.15. 20:17
Szia!
Pályákat tekintve mindkettő tökéletes minden szintű síelőnek. Alpe d' Huez "puccosabb" és drágább is. Alternatíva lehet Oz en Oisans. Viszont itt ha a síelésen kívüli szórakozásra gondolsz, emlékeim szerint nincs nagy választék.Bolt azért ott is van. Viszont a szállásunk pályaszállás volt és át lehet csúszni Huezbe. Csak figyeljétek mikor indul az utolsó felvonó, hogy haza tudjatok csúszni. :)
Les 2-n van disco, uszoda, korcsolyapálya....
Az alsó tanuló pályák ingyenesek mindkét régióban.
Alpe d' Huezre szavaznék szívem szerint de Neked kell döntened mit enged a pénztárcád .
Előzmény: (Pdavid88 189238)
Graham Hill
46 élménybeszámolót írt
46
16 éve tag
2016.04.28. 13:58
Szia!

http://www.2alpesnet.com/ski-area/summer

Itt vannak az infók. Szerencsétek van, mert épp azon a héten lesz nyitva a gleccser.
A Chambon alagútról és a "menekülő" útról , tájékoztató itt:

https://www.isere.fr/Pages/Actualite.aspx?itemid=467

Jó szurkolást, síelést, utazást!
Előzmény: (RM 189053)
Graham Hill
46 élménybeszámolót írt
46
16 éve tag
2016.01.24. 12:16
Üdv mindenkinek!
Január 23. án indultunk haza Les " -ból, személyautóval..

Kezdeném a legfontosabbal, az az a Chambon tó túloldalán épült új úttal kapcsolatos információkkal. Az RS 1091 jelölésű út, keskeny de nagyon jól járható! Aki személyautóval megy bátran válassza ezt az útvonalat ha nem akar kerülni!!(Azért a brianconi benzinkúton kérdezze meg, hogy nyitva van e, mert havazás vagy kőomlás esetén lezárhatják de akkor Gap felé lehet kerülni)

Szóval Szlovénia-Olaszország vonalon mentünk, Torinótól kb 60 km Oulx városánál letérve az autópályáról, Montgenévre városkánál léptünk Franciaországba. Torlódás előfordulhat, mert a határellenőrzést ideiglenesen visszaállították. Mi megállás nélkül átgurultunk épp csak ránk nézett az ott posztoló ember. Brianconban tankoltunk, mert sokkal olcsóbb az üzemanyag mint Olaszországban! Ott találkoztunk honfitársainkkal akit hazafelé tartottak és tőlük tudtuk, hogy a Chambon tavi út jól járható!
Szállásunk a Meije épületsor 15 számú blokkjában volt ami a Village 1800 felvonótól kemény 30 m-re található:) Éttermek, sportboltok, sí szervíz, kölcsönző, egy Sherpa élelmiszer bolt, fürdőkomplexum (15 euro a belépő) egyszóval minden van a közelben!
Vasárnap rengetegen voltak a pályákon de L 2 A egyik erőssége a hatalmas pályarendszer de azért nagyon kell figyelni. Egyik barátunkat a Jandri 1 felvonó indulási állomásának közelében öklelte fel egy síelő. 4 bordája és 300 eurója bánta és egy tortura vette kezdetét mire végre hazahozta a betegszállító. Röviden, ha valakit elcsapnak a pályán és rosszul érzi magát, hívják oda a hegyi mentőket és a vétkest ne engedje el. Hiába volt biztosítás az EU kártyán felül, kp ban kifizettették a 300 eurós "fuvardíjat" a Grenobli kórházig, mert a doki nem engedte vissza a szállásunkra.
Hétfőn ismét borult volt az ég és erős szél fújt, dél körül a Jandri express 2-t le is zárták, így a La Fée és a Diable dombokon síeltünk.
Keddre sokat javult az idő és a nap is kisütött délután. Fent a gleccseren kiváló minőségű volt a hó de a csákányos felvonót igazán lecserélhetnék, mert gyakran leáll és elég fárasztó 10-15 perceket álldogálni. A gleccservasúton heringet játszottunk de aztán a csúcsról jobbra lefelé a Signal 3 és Signal 1 kombinációja kárpótolja a negatívumokat.
Szerdán szikrázó napsütéses idő volt ami kitartott hazautazásunkig. Ennek hátránya volt az alsó pályák eljegesedése és elég sok kavics is borította a havat.
A középen található Pano bár volt többnyire kis csapatunk találkozó helye egy kis frissítő és wc erejéig. Az árak elég húzósak (sör: 2,5 dcl 5 euro, hamburger 13 euro....)de több helyen van picnic lehetőség, az az a saját kajánkat és italunkat elfogyasztani fedett, meleg helyen. Valamiért a wifi-hez szokott "zombikat" nem kényeztették el sehol de azért vannak lehetőségek.
Hogy ne kelljen lecsatolni a bar alatt induló 8 ülésessel juthatunk 3200 m-re és onnan lefelé igazán fantasztikus volt , bármelyik pályán lesiklani!
Sajnos hamar elérkezett az indulás napja de lebarnult arccal és kellemesen elfáradva vágtunk neki a hazafelé vezető hosszú útnak. Azt mondom egyszer mindenkinek ki kell próbálni ezt a régiót, nekem ez volt a negyedik alkalom és még szeretnék visszatérni!.
Graham Hill
46 élménybeszámolót írt
46
16 éve tag
2016.01.10. 10:16
Szia!
Köszi a linket, hasznos volt és remélem kisebb nagyobb várakozás után átjutunk.
Természetesen amint hazaértem tájékoztatlak.
Előzmény: (baly18 185833)
Graham Hill
46 élménybeszámolót írt
46
16 éve tag
2016.01.06. 17:18
Sziasztok!
Mi január 16.-tól leszünk Les 2-ön. Ha valaki netalán korábban utazik, mondjon némi infót a Chambon tó partján épült "szükség" útról. Állítólag megnyitották de különböző híreket hallottam eddig, mint pl: hétvégén és ünnepnapokon lezárják, egyirányusítják időnként....Szóval ha valaki tud valamit kérem ne tartsa magában :)
Köszi!
Graham Hill
46 élménybeszámolót írt
46
16 éve tag
2015.11.12. 16:18
Lehet jobban jössz ki ha a helyszínen béreltek felszerelést.
Előzmény: (MaOr 184019)
Graham Hill
46 élménybeszámolót írt
46
16 éve tag
2015.10.28. 19:30
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni. hogy van e valakinek információja, tapasztalata olyan apartmanról ami 7 légteres és 14 fős? Milyen elrendezésű, milyen felszereltségű....?
Köszönöm szépen előre is!
Graham Hill
46 élménybeszámolót írt
46
16 éve tag
2014.02.09. 10:44
Üdv!
Február 1-8 között hét napot töltöttük kis csapatunkkal Cavalese-ben immár második alkalommal.
Épp 20 éve síelgetünk együtt de ennyire balszerencsések még sohasem voltunk.
Rábafüzes-Graz-Klagenfurt-Lienz-Bressanone-Bolzano útvonalon mentünk. Körmendnél belefutottunk az ónos esőbe ami egészen Klagenfurtig öntözött bennünket és a többi autóst. Talán ha 60-70 km/h tudtunk gurulni de sokszor volt dugó.
Lienztől a 100-as úton haladtunk tovább és az előző napokban esett méteres havat takarító gépeknek köszönhetően egész jó tempóban.
Itt szeretném megjegyezni, hogy kis hazánkban ennek a hónak a fele is elég lenne, hogy kitegyék a határokra a ZÁRVA feliratú táblákat! Ezek a nyavalyás Osztrákok és Olaszok pedig eltakarították. DE! Nem csak az útról, hanem a mellette fekvő kerékpár útról is!!!
Bolzano -nál érdemesebb az A22 autópálya helyett a SS 12 úton menni, mert az egyik alagútban dolgoznak és hatalmas forgalmi dugó van.
Cavalesebe érve szakadt az eső de még volt annyi hó, hogy elképzelésünk legyen mennyi esett az előző napokban.
Trunka-Lunka hotelben volt a szállásunk ami 100 m-re van az Alpe Cermis felvonótól. Vasárnap reggel még mindig zuhogott de a jegypénztárban azt mondták, hogy fent havazik és a pályák jók. Így is volt. Sajnos csak a felső pályákon havazott, lentebb némi köd és szitáló eső, alul szakadó eső.:( Szerdáig ez nem is változott.
Vasárnap este az egyik barátunk rosszul érezte magát. Elvittük a cavalesei kórházba ahol azonnal elkezdték a különféle vizsgálatokat. EKG, szív ultrahang, vérvétel...őszinte tiszteletem az orvosoknak és ápolóknak. Volt ott sérült orosz kisfiú, dán lengyel..és ki tudja miféle náció képviselője.
Az úgynevezett Uniós kártya elegendő volt bár mindig kötünk biztosítást is ami nem volt hiábavaló, bár eddig a 20 év alatt egyszer vette igénybe egyik társunk.
Szerdán és csütörtökön ragyogó napsütésben élveztük a jól kezelt pályák adta siklás élményeit.
Aztán mintha valaki megunta volna, hogy végre együtt a csapatunk miután kiengedték a kórházból a barátunkat, jött az újabb rossz hír. Egyikünket valami elmebeteg hátulról legázolta és ott is hagyta!!! Sajnos pont akkor csak ketten voltak a 12 éves fiával aki csak azt látta, hogy egy zöld dzsekis valaki volt a tettes. A társunk nem tudott lábra állni. A hegyi mentők pillanatok alatt megérkeztek, elkerítették a helyszínt és profi módon beemelték a " gondolába". Helikopter -kórház..már megint.:( Medence repedés.
Erősen gondolkodom egy sisak kamera beszerzésén ilyen esetekre. Igaz nincs sok esély elkapni egy ilyen vadbarmot ha már levegyül a tömegben de több a semminél.
Pénteken újra elkezdett esni a hó de most már lent a völgyben is. Szombat reggelre elállt és legalább a hazafelé vezető úton kegyes volt hozzánk az időjárás.
Remélem az utánunk érkezők jobb körülmények között síelhetnek az egyébként csodálatos pályákon.

(próbáltam képeket csatolni de tömörítés után sem sikerült)
Graham Hill
46 élménybeszámolót írt
46
16 éve tag
2013.01.13. 12:04
Általában -5 -6 fok körüli a hőmérséklet, többnyire napos de volt már olyan is, hogy egész nap és éjszaka szakadt a hó és reggelre 60 cm esett!
Jártunk úgy is, hogy leégett a bőrünk annyira sütött a nap egész héten (napkrém és labello legyen nálatok!).A déli fekvésű pályákon alig volt hó a hóágyúzás ellenére, az is kásás szinte csak a gleccseren lehetett síelni de ez csak egyszer volt.
A nagy átlagot véve azonban mindig tökéletes pályákon tudtunk siklani.
Jövő héten péntekig mondja a havazást utána napos idő lesz :)
A büfében az árak nem vészesek. Finom a forralt bor(vino brule)a capuccino, bombardino...2 euro körül kapható.
Üdv :Zsolti
Előzmény: (Esyter 150519)
Graham Hill
46 élménybeszámolót írt
46
16 éve tag
2013.01.12. 19:54
Szia!
Mi is 19.-n indulunk, de a szállásunk Ponte di Legno-ban lesz.
Sokadjára megyek a baráti társaságunkkal Tonale-ba. Hóbiztos jól kezelt, gondozott pályákon tudsz síelni.A Presena gleccser alatti fekete pálya az egyik kedvenc de szinte mindegyik pálya élvezetes. Néhány éve összekötötték Tonale-t Ponte di legno-val egy kis kabinos rendszerű felvonóval, így elég nagy területet tudtok besíelni.
Időjárásról itt tudsz tájékozódni:http://www.ilmeteo.it/meteo/Passo+Tonale
Ha kérdésed van írj bátran amit tudok megosztok szívesen.
Előzmény: (Esyter 150310)
Graham Hill
46 élménybeszámolót írt
46
16 éve tag
2011.12.29. 09:03
Üdv!
Innsbruck környékén szinte mindig dugó van.Turnus váltás, hétvégi síelők.. de olyan is volt már, hogy az autópálya másik oldalán történt balesetet bámulta a sok birka és emiatt araszoltunk 1 órahosszán keresztül.
Minél korábban indultok annál jobbak az esélyek kimaradni ezekből.
Az alagút díjairól és a forgalommal kapcsolatos tudnivalókról itt olvashatsz bővebben: http://www.livigno.eu/en/village/how-to-reach-us/tunnel-munt-la-schera
Hólánc és "kukás mellény" egyébként is kötelező tartozék(bár még soha nem kérték és nem is volt rá szükség szerencsére).
Hazafelé nem feltétlenül szednek szét de ha túl sok italt találnak akkor elveszik, plusz meg is büntetnek.
Ha kérdik, hogy van e pia, meg kell mondani, hogy igen vettetek. Plusz egy két üvegért nem szól de ha egy raklapnyi Jagerneistert talál az már gond. Ettől függetlenül nem árt síbakancsba a tetőboxba, szennyes ruha közé tenni a plusz üvegeket.
Ja és ha GPS-t használtok állítsátok be a fizetős alagút engedélyezését, különben elvisz a fenébe de Zerneznél tábla már mutatja Livigno irányát.
Jó utat jó síelést és BUÉK!
Előzmény: (Pip 128624)
Graham Hill
46 élménybeszámolót írt
46
16 éve tag
2010.12.19. 11:41
Az a helyzet, hogy Livigno-tól, Tonalen át Madonna-ig mindenfelé Cseh és Lengyel autók, buszok, mikrobuszok állnak.
5-6 éve még alig lehetett látni őket most nagyon nyomulnak, valószínű ezért csúsztunk le mi is a pályaszállás lehetőségéről előszezonban.
Az alagútról annyit, hogy 30 Euro a tarifa (oda-vissza) 9 személyes járműig, csak egyirányúan 20 Euro.
A gázolaj 0.83 euro a benzin 0.92 ez kutanként változhat de nagyjából egyforma árak vannak.
Még valami! Aki először megy erre figyeljen oda, hogy Zernez-nél forduljon el balra!Ugyanis a GPS( nagyon jó dolog de én utálom) elvisz másfelé ha nincs beállítva, hogy engedélyezze a fizetős alagutat!
Bormió felé szintén az alagúton keresztül a leggyorsabb és legjobb a GPS itt is elvinne a Stelvio felé!!
Előzmény: (David_P 98754)
Graham Hill
46 élménybeszámolót írt
46
16 éve tag
2010.12.03. 15:35
Szia VH!

Nézelődök erre arra, megosztom a tapasztalataim ha tudok segítek..:)
A szállásunk Ponte di legno-ban lesz az Al Maniero nevű házban.Sajnos a Cascata-ban már nem volt hely, mert az ugye pályaszállás de ez is jó lesz.
Eddig úgy néz ki, hogy szerda 15.-én megyünk át Madonnára, illetve Marillevára(ezt még nem döntöttük el).
A szállásotok korrekt a síbérlettel együtt.
Rendes vagy köszi a meghívást!Majd kereslek.
Előzmény: (vh 95807)
Graham Hill
46 élménybeszámolót írt
46
16 éve tag
2010.11.24. 08:53
Köszönöm a tájékoztatást!
Sör vagy forralt bor mellett de átnézzük a térképet:)
Balesetmentes síelést, nagy havat , sok napsütést kívánok!
Előzmény: (vh 94315)
Graham Hill
46 élménybeszámolót írt
46
16 éve tag
2010.11.22. 20:44
Szia VH!
Köszönöm a gyors választ, sokat segítettél és ez a Peio nevű hely is érdekesen hangzik.
Nem tudom, hogy a többi pályát (Groste, monte spinale) is elérjük e ha lécen kelünk át a hegyen??
A térképen nem igazán érzékelni a távolságokat.
Tonaleban már vagy 5x voltam de nekem egyik kedvencem, főleg a Presena gleccser alatti Passo paradiso fekete pálya.
Előzmény: (vh 94226)
következőutolsó
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.