Éppen biztosításkötésben vagyok és elkezdtem olvasgatni a szerződési feltételeket, hiba volt... :/
Eddig mindig Vienna-nál (most már Uniqa) kötöttem extrémsport (pályán kívüli síelés) miatt "feketét", erre most a részlettes feltételekben az szerepel, hogy "Sport+" biztosítás esetén érvényes csak a biztosítás pályán kívül.
Hogy mi az a Sport+ díjcsomag, arról sehol egy szó se, valószínűleg a kötés lépéseinél választható "Extrém sportolással opció" bepipálására értik, de most őszintén, ha történik valami és elkezdődik a jogászkodás akkor úgy csavarják meg, ahogy akarják, mért még egyszer, ennek hivatalos nyomát én sehol nem találtam.
Plusz, újabban titkosított pdf-ben küldik a kötvényt, legutóbb éppenséggel az SMS-t nem kaptam meg, így hozzá sem tudtam férni a kötvényhez... Egyáltalán, hogy minek titkosítani, arról fogalmam sincs (GDPR, személyes adat témakör túlgondolása?), netán, hogy a mentés előtt még keresgethesse az ember az SMS-t is (ha megérkezett), hogy meg tudja mutatni a kötvényt.
Szóval legyetek résen sporttársak :)