Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (8)Időben csökkenő Időben csökkenő
apricot
415 élménybeszámolót írt
415
17 éve tag
2015.02.19. 08:23
"Nekem a kabátom ujjában van csukló felett a zseb ahova a jegyet be tudom rakni és minden probléma nélkül kezeli."

Nekem is ott van. Gond nélkül működik.

A probléma szerintem ott van, hogy sokan a "szivarzsebbe" hordják a tikettet. Azt valóban nem érzékeli. Holott az osztrák, új kapuk érzékelője kb. vállmagasságban van. Szivarzsebesek előnyben :-)))
Előzmény: (Kamperos 180823)
Kamperos
202 élménybeszámolót írt
202
13 éve tag
2015.02.19. 08:06
Igazad van!-majdnem minden csak az anyagin múlik.Pl.: táblákat kirakni,csákányt cserélni,védőburkolatokat beszerezni,stb.Néhány dolog csak a figyelmességen múlik (pálya számot jelző tábla) és aprópénzbe kerül,de ugye a sok kicsi sokra megy.Ha emlékezel rá régebben azért küzdöttünk,hogy óra legyen kirakva jól látható helyre.Sok időbe telt,mire a kívánságból realitás lett.A Sólyomnál a beléptető oszlop az más téma.Tudom,hogy a magassága állítható,de nem tudni mekkora hóban van.Ha jól éreztem a magasságot a múltkor én úgy sejtem,hogy nagyon sok hó van ott és lehetséges,hogy teljesen fel van húzva.Tehát a max-ot elérte a tartóoszlop.Sajnos tornázni kell a jegykezelésér egy kicsit,de sportolni járunk oda vagy nem?:))Az,hogy kicsit érzéketlen arra nem tudok igennel válaszolni.Nekem a kabátom ujjában van csukló felett a zseb ahova a jegyet be tudom rakni és minden probléma nélkül kezeli.
Előzmény: (maci-laci 180803)
owl
12 élménybeszámolót írt
12
11 éve tag
Offtopic: Az üzenet nem tartozik szorosan a témához
2015.02.19. 01:22
OFF
Egyem a kicsi szíved, foltos volt az evőeszköz...
Remélem ezután csak külföldre mész síelni és nem rontod a levegőt egyik magyar pályán sem.
ON
Előzmény: (thomasb 180790)
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2015.02.18. 21:35
Tudod hétfőn kizárólag azért látogattam el a terepre, hogy körülnézzek. Igazából a pálya állapota és marketing rizsával elhintett körülmények közötti különbségre voltam kíváncsi. Elmondhatom, hogy a leírtak megfeleltek a valós állapotnak. Azt a margón jegyezném meg, hogy ilyen időjárás mellett ez is erőn feletti amit napról napra csinálnak. Bennem is megfogalmazódott néhány probléma ami szerintem nem is anyagi ráfordítással orvosolható. A beléptető kapuk valóban érzéketlenek, különösen a Sólyomnál gázos ahol nagyon alacsonyan vannak az érzékelők. Ennyi év után sem sikerült egy normális órát beszerezni. Néhány csákányt rég lekellet volna selejtezni. A négyes pálya alsó részén a ratrakolás nem igazán sikerült, mert "kellemes" bakhátakat sikerült készíteni, de aki a négyesre megy annak ez nem jelenthet gondot, vagy ha igen akkor nem kellene oda tévednie. Ami nekem legjobban bökte a csőrömet, hogy több tereptárgyon (oszlopok, vízágyú csonkok)nem volt védőburkolat. Vagy említhetném, hogy a mobil hóágyúk nem voltak körbehálózva ! Ez bíz balesetveszélyes! Sőt a négyesnél a letörés előtt van egy karó drótkötéllel ami csak úgy ott áll a pálya közepén. A pálya jelölések is nagyon gázosak illetve hiányosak, pedig ezt fillérekből orvosolni lehetne. Tehát mint írtam nem a kritikával volt problémám (bár abban is vannak érdekes részletek pl mi a macskafület keres egy kisgyerek a sípályán késő este)hanem a leírtak tálalása szerinten nem igazán elegáns.
Előzmény: (Kamperos 180797)
Kamperos
202 élménybeszámolót írt
202
13 éve tag
2015.02.18. 20:47
Kicsit bővebben fogalmaztad,de ez a lényege.
A kajálás az semmit nem ért,de a pálya kiváló.Vagy még se?
Igazából én nagyon ritkán állok be a büfébe:ha már kifizettem a bérlet árát,akkor én az idő alatt síelni akarok,de éppenséggel meg tudom enni a szenyómat felfelé menet is az ülőkében.Hogy milyen a gőzgombóc?-mákos vagy kakajóós?A t..met nem érdekli!Miattam gyárthatnak mákoslecsót is kedvezménnyel az sem érdekel!
Síelni szeretnék ezerrel és kész...:)
Előzmény: (maci-laci 180794)
Kamperos
202 élménybeszámolót írt
202
13 éve tag
2015.02.18. 20:35
Hála istennek! :D
Előzmény: (thomasb 180790)
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2015.02.18. 20:34
A stílus maga az ember.
A megfogalmazott kritikával nem igazán foglalkoznék ( magam is van amivel azonosulni tudok) de stílus ahogyan leírtad az bizony kritikán aluli ! Ezeket a kifogásokat leírhattad volna kulturáltan és nem ilyen sértő módon.
Előzmény: (thomasb 180790)
thomasb
6 élménybeszámolót írt
6
9 éve tag
2015.02.18. 19:57
Tegnap meglátogattuk az EPLÉNY-i "síközpontot".
A pályák egész jók voltak. Tényleg kihozták a hegyből amit lehetett. A felvonók kissé spártaiak, de biztonságosak.
A beszálláskor - ha látják hogy gyerekkel vagy, aki épp csak bukdácsol 2 felnőtt között - le is lassítják a felvonót, hogy mindenki be tudjon szállni. A kiszállásnál azonban erre senki sem figyel. A 2 felnőtt belép 12.000.-Ft volt... Ennyiért DONOVALY sokkal jobb választás. Van pofájuk 1.000.-Ft kauciót kérni a kártyákért... Szemben a bárhol tapasztalható 2 EURO-val. Amit az ember a szép emlékek miatt szívesen megtart. No, ezúttal nem! Mert nem voltak szép emlékeink. A beléptető kapunál úgy kell tili-tolizni a kártyával, mikor még a legutolsó szlovák/osztrák/szlovén pályákon is modern magasra rakott érzékeny kapuk vannak. További 1.000.Ft kauciót a csomagmegőrző szekrényekért... "Gyertek szépen! Gyertek...! Szuper kedden gyertek! Síeljetek este 22h-ig...! Aztán próbáljátok meg kifelé megtalálni az autótokat a sötétben, mert a parkolókban nincs világítás. Ugyan így próbáljatok meg átöltözni is. Kissé spártai. Mint Egerszalók a kezdetekben. És 22h után már ne reméljétek hogy bármit is kaptok az étteremben, mert bezárt. De minek is lenne nyitva?! Hiszen 21h után már konyha sincs. Síoktatás 20h-ig van... MÉRT NEM 22H -IG??? Hova tegye a családos a síelni nem tudó gyereket 19-22h között? Hiszen Tizen X oktató portréja vigyorog a falon. És persze este 18:30 után már nem tudunk foglalkozni a gyerekkel, "sajnáljuk". A "hütte" nem akadálymentes. Babakocsival felejtős. Ahogy a WC-re jutás is. Kővel kirakott csigalépcső, aminek csak a belső felén van kapaszkodó. Belül a síbakancsod nem fér el, kívül nincs kapaszkodó. Nem hogy még a gyerekekre is gondoljunk... Mért is?! Van pofájuk 1.110.-Ft -ot elkérni a 200Ft -os gyorsfagyasztott vacak gőgombócért. Egy osztrák vagy szlovák hüttében ennél kategóriákkal jobbat kapni 2-2.5 EURO-ért. "Elnézést! Mák helyett kérhetnénk esetleg kakóval? NINCS KAKAÓ A KONYHÁN!" Értem. Esetleg sültkrumplit kérhetnénk? NINCS SÜLTKRUMPLI! Értem. Akkor kérek egy virslit! AZT CSAK PÁRBAN TUDOM ADNI. 650-ért-. +100 a ketchup, +100 a mustár, +200 a kenyér. Elnézést! Kérhetnék esetleg egy élesebb kést, amivel a kicsinek fel tudom karikázni az 1050Ft -os ultrafos virsliteket? "CSAK EZ VAN! Kb mint egy 30 éve működő menzáról kiselejtezett, amúgy foltos, koszos, kopottas evőeszköz. Ahol a villa 4 ága 4 irányba áll. A végül 6.000-Ft feletti 3 gőzgombócért, pár virsliért, teákért. Ezek után hány családos ember fog esti síelésre családostól ide jönni? Mert én biztosan nem... Ez a síterep arra jó, ha valaki visz magával mindent és csak "leugrik a haverokkal" pár órára. Mert közel van. Még egyszer mondom, a PÁLYÁK kitűnőek! A többi "Ülj le 1-es!"
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.