Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mátraszentistván Sípark topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Mil
800 élménybeszámolót írt
800
17 éve tag
2010.01.03. 01:42
Szerintem ez a tájékoztatás így összességében korrekt. Egyébként pedig aki egy hosszab felmelegedéses, esős időszak idején megy a Síparkba annak tudnia kell, hogy nem a legjobb minőségű hó várja!

DE
nyilván nagyságrendekkel többen olvassák az
"Alpesi hangulat - Sípark Mátraszentistván"
"Havas táj - alpesi romantika"
"Kihagyhatatlan alpesi élmény itthon... "
"Hóhatár hütte"
szlogeneiteket a főoldal tetején, mint a részletes hójelentést a Hóblogban!!!

ad 1. a Mátra nem alpesi táj és nem alpesi a klímája. Nem, vagy csak ritkán lehetnek olyan hóviszonyok mint az Alpokban.
ad 2. a "hóhatár" szó ha jól tudom azt a magassági határt jelenti, amely felett természetes hó található. Sajnos a szezon nagy részében a hütte és az egész Sípark a hóhatár alatt fekszik. A pályán műhó van, a pályán kívül nincs hó. Nem havas a táj. Ebből kifolyólag nincs is alpesi romantikája.

Nincs is ezzel semmi gond, merthogy a Sípark itt van, közel van és a miénk.

De szerintem "merjetek mátraiak lenni", hogy egy klasszikust parafrazáljak. Ne támasszatok irrális elvárást magatokkal szemben és akkor kevesebb lesz az elégedetlenkedő.

Tudom, hogy most éppen havazik nálatok, havas a táj és nagyon örülök neki! Jó szezont!
Mátraszentistván Sípark
1001 élménybeszámolót írt
1001
14 éve tag
2010.01.03. 00:36
A sipark.hu-n a következőket írtuk ki még jóval a nyitás előtt:
Főoldal: "2010 jan. 02-án szombaton 13:00-kor ismét kinyit a Sípark - akciós jegyárakkal! Szombaton 21:00-ig lesz esti sízés! Vasárnap 9:30-tól, 16:30-ig leszünk nyitva már új hóval. Ma éjszaka havazás várható. Részletek a Hóblogban!"
hóBlog: "Kedvezményes jegyárakkal (a pálya eléggé kopott még a mai napon!) nyitunk ma, azaz szombaton 13:00-kor. A jegyárak egységesen 3000 Ft-ba kerülnek délután az esti sízéssel együtt pedig 4000 Ft-ba. Aki csak az esti sízésre érkezik annak a ma esti bérlete 3000 Ft-ba kerül. Ma még a hóágyúkat nem tudtuk elindítani ezért a pálya felső szakasza leszűkült és elé megkopott – csalódást is okozhat a megszokott jó hóminőséghez képest. Éjszaka havazás érkezik + dolgoznak a hóágyúk este 10 órától, így vasárnapra teljesen felfrissülhetnek a nyitva lévő sípályák. A sípark felső része üzemel ma két lifttel: korongos + csákányos megy. Síoktatás lesz a baby lifttel. Szombaton 21:00-ig vagyunk nyitva! Kölcsönző nyitva lesz 21:30-ig!"

Úgy gondoljuk, hogy a pályák állapota korrekt módon ki volt (és mindig ki is van) írva, sőt a sípályák menüpont alatt a pályák állapotát, a pályákra lebontva mindig ki írjuk!

Személyes véleményem az, hogy az egész nem megy ki másra kedves (rosszindulatú) beírók csak, hogy találjunk már valamit amit ilyen szinten és üzletrombolóan lehet "fikázni"! Az építő kritikát továbbra is elfogadjuk és megpróbálunk minél gyorsabban reagálni rá, de a "fikázó" és üzletromboló hozzászólásokat igenis kikérjük magunknak, és a Síparkban dolgozó alkalmazottak nevében is!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.