Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Eplény Síaréna
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Szépalma Hotel - különleges, vidéki hangulatú szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Soma
675 élménybeszámolót írt
675
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Eplény Síaréna
2011.02.25. 10:01
Kedves Tonics,
mi biztosan nem vagyunk egyidősek, valszeg akár a nagypapád is lehetnék (akkor nem lennél ennyire ostoba), szóval én nyugodtan levonhatok következtetést.
1.) Valamiről véleményt formálni, amit nem is tapasztaltál meg személyesen, hogy a szavaidat idézzem: "vicc"
2.) A közeli osztrák síterepeken, pl Wenigzell sincs 1 km-nél hosszabb pálya, és minden héten versenyt rendeznek, tehát az a mondatod, hogy "aki haladó síelő annak ez az 1000x méter tényleg csak vicc." ismét csak vicc.
3.) Minden pályán, ismétlem minden pályán a világon előfordul, hogy ismét idézlek "igen-igen kerülgetni kell a merevhóekéket", vagyis ez a megállapításod is vicc.
4.) Minden pályán, ismétlem minden pályán a világon előfordul, hogy sorban állás közben letapossák a lécedet, eléd furakodnak, tehát, hogy ez Eplény specifikus lenne, szintén vicc.
5.) Az hogy Te haladó síelőnek tartod magad ezek után, ennyi ostoba kijelentéssel, ismét csak vicc.
Miután ilyen jól kivicceltük magunkat írok néhány TÉNYT, ami saját személyes, ismétlem SAJÁT, SZEMÉLYES tapasztalatból táplálkozik. Legutóbb, nem olyan régen, pontosan két nappal ezelőtt voltunk kit Eplényben. Meg fogsz lepődni, csupa HALADÓ, PROFI síelővel, akik Áron kedvességének köszönhetően, még egy tréningpályát is tűzhettek és komoly 3 órás kapus edzést tarthattak, majd a videón is szereplő 4-es pályán délután szlalom edzés volt. Bizony előfordult, hogy elénk botorkáltak kevésbé jó, idézlek "merevhóekések", de mivel mi voltunk a haladók, meglepődhetsz, nem okozott gondot kikerülni őket.
Most arról nem akarok hosszú fejtegetést írni, hogy magyar viszonyok között, micsoda energia, munka, SZAKTUDÁS, befektetés, pénz kell ahhoz, hogy egy 500 méter magas "hegyen", ilyen időjárási feltételek mellett, ilyen minőségű pályán építsen és üzemeltessen valaki. Gondold el, hány ember nem tudja megoldani azt, hogy külföldre menjen síelni, de mivel elérhető távolságon belül, van egy ilyen sípálya, akár munka után is ki tud menni néhány órára síelni. Igaz Vasssy?
Szóval mielőtt bármit elkezdesz bírálni, előtte szerezz személyes tapasztalatokat és gondolkozz egy kicsit.
Egyébként, nyugodtan lehet negatív kritikákat is megfogalmazni itt a fórumban, de azt mindig JOBBÍTÓ SZÁNDÉKKAL KELL MEGTENNI!
Előzmény: (tonics 112080)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.