Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Eplény Síaréna
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Szépalma Hotel - különleges, vidéki hangulatú szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Skyman
158 élménybeszámolót írt
158
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Eplény Síaréna
2011.02.25. 18:58
Nagyon sokféleképpen láthatjuk ám a világot! Lehetnek olyan nézőpontok, amibe talán én sem tudnék belehelyezkedni.

Aki nem érti Tonics nézőpontját, annak ez már sok, nem tud kilépni a saját gondolatvilágából, nem tud belegondolni abba, hogy mások másként állnak hozzá dolgokhoz. Nem mondom, hogy helyes és jó meglátás, amit ír, de ez csak abból adódik, hogy nem volt még Eplényben. Ettől még nem kell anyázni!

Világos, hogy látatlanban alkotott véleményt, de a bírók is gyakran kizárólag iratok alapján döntenek. Megnézte a honlapot, vagy a síelők.hu-n a pályát, kialakította róla a saját elképzelését és ennek megfelelően írt egy hozzászólást.
Ettől ő még ugyanolyan normális ember lehet, mint bármelyikünk.

Máshol síelt eddig és nem tudja elképzelni, hogy milyen lehet Magyarországon, vagy korábban volt egy rossz tapasztalata és ezt előítéletben megmaradt benne.

Többen itt engem sem tartanak normálisnak, pedig csak az a véleményem, hogy a síelést meg az étkezést külön is lehetne kezelni és nagyon nem tetszik, hogy a völgyben nem érvényesülhet a szabad piaci verseny az étel-ital árak tekintetében, hanem ki vagyunk szolgáltatva egyetlen egy vendéglátósnak. Lehetne másként, de amíg van aki megveszi, hát bolondok lesznek olcsóbban adni és igazuk is van. Legyen így. Engem már nem érdekel, úgysem veszek ott semmit. Akinek mindegy, dobja ki a pénzét. (Nem vagyok süket, értem az ellenérveket is, csak szomorú, hogy olyanok kardoskodnak ellene, akikkel egy oldalon állunk, közös az érdekünk.) (Tudnál az én álláspontom mellett érvelni, ha akarnál a drága étkezés ügyében? Hmm? Ha ez lenne a feladatod meg tudnád oldani? Komolyan kérdezem!)

Semmivel nem jobb és értelmesebb ember az, aki háborog és szitkozódik itt ész nélkül Tonics-ra, ahelyett hogy építő, jobbító szándékú kritikát fogalmazna meg vele szemben - ahogy itt valaki javasolta Eplénnyel kapcsolatban.

A sítudását tekintve lehet haladó síelő attól, hogy több szempontból nem helyénvaló hozzászólást írt. Szerintem a kezdők próbálnak itt nagyon okosak lenni több dologban. Kezdő sítudásukhoz képest szerényebben kellene fogalmazniuk.

A magyar sípályákról Tonicsnak lesújtó véleménye van, ami Eplényt kivéve az összes többire IGAZ(!) is lehet mondjuk egy zsúfolt hétvégi napon!

Majd, ha egyszer eljön Eplénybe, megváltozik a véleménye! Ennyi és nem több - de ezt ő is írta már az első hozzászólásában.

Skyman
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.