Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Eplény Síaréna
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Szarvaskút - Bakony: Az eplényi sípályához legközelebb eső wellness szálloda
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kis Kovi
271 élménybeszámolót írt
271
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Eplény Síaréna
2021.01.28. 21:24
Sajnos a gyenge, puhány és önző emberek hozzáállása az, hogy nem visel maszkot ilyen esetben, helyzetben, mert egyáltalán nem jelent akkora megterhelést, mint ahogy arról sopánkodnak.

A "pöcsfejek" (orrukat maszkkal el nem takarók) is annyira puhányok, hogy amikor már némi áldozatot kellene hozni másokért is a maszkviseléssel - mert igen, az orr eltakarásával már jelentősen csökken a komfort érzet -, akkor erre már nem hajlandóak, holott a maszk viselése nemcsak ő miattuk van, hanem a vadidegen ember társak egészsége érdekében is egy védekezési eszköz.

Sajnos a tömegközlekedésnél is ezt tapasztalható, hogy a "perc emberek" a járműre felszállva kezdenek bele a tömött zárt térben az orrfújásba, evészet-ivászatba, felesleges telefonos pofázásba, ahelyett, hogy várjanak egy következő járművet és ezeket a műveleteket olyan szabad térben végeznék, ahol ezzel kevésbé tudnak ártani az ember társaiknak. Igen, be kell áldozni az időt az egyéni dolgokra (hamarabb elindul vagy felkel valaki) és nem a közösségen spórolni, de ehhez túl önzőek az emberek, hogy eszerint éljenek.
A gyorshajtásra is mindig azt mondta egy mentőgépjárművezető számomra, hogy az illető induljon előbb az útra és ne mások veszélyeztetésével spóroljon a szabad ideje érdekében.

Senki sem kíván maszkkal élni, de ha a helyzet ezt hozta, akkor csak egy normális együttműködés útján lehet az ilyen problémákon is hamarabb túlesni.
Előzmény: (TZoli 211215)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.