Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Eplény Síaréna
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Szarvaskút - Bakony: Az eplényi sípályához legközelebb eső wellness szálloda
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
RFV Sípálya Kft.
31 élménybeszámolót írt
31
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Eplény Síaréna
2006.10.24. 18:36
Sziasztok!
1. A felvonó nem lesz csákányos, mert a biztonsági előírásoknak nem felelne meg. A színe pedig zöld lesz. A kapacitás növelést plusz vonszolókkal fogjuk megoldani. Reményeink szerint dublájára növelhetjük a vonszolók számát. A motort mindenképpen fel kell újítani
2. Az új felvonó nyomvonala "tört" lesz, azaz követi a pálya nyomvonalát elsősorban a könnyebb hóágyúzhatóság érdekében
3. A kettes pálya 1-esbe történő lankás kivezetője megmarad, de a bátrabbak igénybe vehetik majd a folytatódó nyiladékot is, melyet már kitisztítottunk.
4. Jegyárak. Konkrétummal egyelőre nem tudok szolgálni. Most még a műszaki megvalósíthatóságra koncentrálunk. A jegyár egyébként is relatív: ki milyen szolgáltatásban részesül az adott pénzért. A napijegy eddig 4000 forint volt. Hétvégén nem sokat lehetett csúszni érte, ki-ki elég nehezen végezhette ügye-bajos dolgát. Most mindezen változtatunk, ami pénzbe kerül és aminek meg kell térülnie, elvégre egy vállalkozás vagyunk. Ugyanakkor tisztában vagyunk a környező országok szolgáltatási színvonalával és a hazai közönség fizetőképességével. Azaz olyan - a prognosztizálható későbbi fejlesztések miatt is - egyre növekvő közösséget szeretnénk, aki úgy érzi, hogy az adott pénzéért minden egyes alakalommal megfelelő szolgáltatásban részesül, ami magával vonja azt is, hogy rövid távú anyagi érdekeinket félretéve korlátozni fogjuk az egy időben síelők számát. Ehhez azonban tapasztalat kell, ami nekünk (és ezt még elég sokan elmondhatják magukról Magyarországon) egyelőre nincs. Szóval a jegyárakra térjünk vissza kicsit később. Annyit még elárulhatok, hogy lesz de, du, esti és egész napos jegy is mind felnőtt, mind diák kategóriában. A többit meglátjuk.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.