Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Magyar síterepek összefogása - közös bérlet?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
skioutlet
837 élménybeszámolót írt
837
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Magyar síterepek összefogása - közös bérlet?
2012.11.12. 10:06
Pontosan erre a roppant egyszerű megoldásra gondoltam!

A budapesti és környéki ( amiről már itt írtam, hogy nem kevesen vannak ) síző nem-igen gondolna éves hazai szezonbérlet vásárlásra. Így azonban már nagyon elgondolna, mert jóval kisebb a kockázata annak, hogy bérletét nem tudja kihasználni, hiszen sokszor van, hogy adott síterep nem üzemel ( vagy nem teljes kapacitással ), de más hely viszont igen. Az összes bekapcsolódó üzemeltetőknek pedig rögtön kiesik az összes külhoni konkurencia. Már csak azért kell küzdenie, hogy a máshol bérletet váltó lehetőleg nála sízzen. A bérletet értékesítő már jól jár - ha az szezonbérletet máshol használják - hiszen nem nála telítődik a sor ( igaz nem nála fogyaszt a büfében, bérel, stb... ), Az az üzemeltető, ahol pedig a kedvezményes napi jegyet kiadják a máshol vásárolt bérletre, szintén jól jár ( ahogy klaci írja ) és ezen felül nála fogyaszt.

A szezon elején és végén, továbbá hétköznap nem igazán kihasználtak a pályák, de így ezen időszakok is kihasznátabbakká válnak, hiszen azt érzi a bérlettulajdonos, hogy ki kell kihasználnia a már megszerzett kedvezményeket.

A névre szóló bérletek használatának jogosultságát pedig személyi igazolvány bemutatásával lehet igazolni.

A kedvezmények mértékében kell megegyezniük a partnereknek. Nyilván minél nagyobb a kedvezmény annál inkább elgondolkodik a fogyasztó, hol érdemes éppen azt használnia.

Így semmiféle egymás közötti elszámolás nem szükséges, plusz költség sem lép fel. Szezon végén összegzés, ennyi a munka vele:)

Az egészet nem magam miatt, magam érdekében jegyzem, hanem a hazai síterepek, eddig kihasználatlan lehetőségének megvalósítása érdekében.
Előzmény: (klaci 143142)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.