Menü ≡

Bánkút síterep leírás cikk galéria videó síiskola értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként:
összesen 1
, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból:
Üzenet szövege
Feladó:  TobiFérfiHaladó síelő
Dátum: 2021.01.30. 23:09
(Üzenetazonosító: 211259)
Tobi Hozzászólások: 76
Regisztrált: 2006.10.18.
30 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Röviden válaszolok: az út tényleg nem jó minőségű, tény, de erről nem a síterep tehet, ez nem írom a számlájára. Nem tudom, nyilván látom én is az út minőségét, de ha én síelni akarok menni valahová, az ugyan nem tántorít el, ha néhány helyen rosszabb az út minősége.

Igen, erre írtam, hogy itt nem a kényelmes, és a trendi emberek jönnek, nekik Eplény vagy Szt. István való. De így van ez jól.

Annyiban javítalak, hogy a terepnek egy Tatrapomája van, a "C" jelű, az nem rángat, az jó felvonó. A "D" tényleg nagyot ránt, engem is elképesztett, és nem tartom szerencsésnek, de másodjára már rájöttem, hogy kissé hátrébb kell állni és elindulni némileg a felvonóval és nincs gond.

Nem védem őket, de az utóbbi 10 évben szerintem összesen volt vagy 300 sínapjuk, az a kész csoda, hogy még nem mentek gallyra. Ha olyan hátszelük lenne, mint Eplénynek és MSZI-nek, továbbá a Nemzeti Park nem tenne keresztbe, akkor biztos vagyok benne, hogy nem ilyen özönvíz előtti felvonókkal kellene küzdenünk.

Egyébként nem érzem jogosnak a kritikád, mert írtam én is előnyöket és hátrányokat is. De mindent tudni kell értékelni, főleg a mostani COVID-időszakban. Pontosan tudják az üzemeltetők (nálunk jobban), hogy mit kellene javítani, ebben biztos vagyok. Jól éreztem magam, sokkal jobban, mint Eplényben vagy MSZI-n ebben a szezonban.
Előzmény: (D.Vali 211257)
laponként:
összesen 1
, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »