Szlovák Paradicsom témájú cikkeink

Telgárt - határközeli síélmények az Alacsony-Tátrában

2023.01.12.
Ha nem szeretnél sokat utazni, de mégis megcsodálnád a Tátra vonulatait, és eltöltenél pár kalandos téli napot Szlovákiában, Telgárt barátságos kis síterepe szuper választás! Kék, piros és fekete pályák, sífutópályák, szánkópálya, gyermekeknek szervezett programok, sőt mi több: esti síelés is vár a Királyhely (Kralova Hol'a) lábánál!

Hétvégére megérkezik a tél a Szlovákiába (is)!

2014.01.22. síelők.hu
A Szlovák Hidrometeorológiai Intézet (SHMÚ) előrejelzése alapján véget ér az ilyenkor megszokottnál jóval enyhébb idő, szerdától jelentős lehűlés várható az ország egész területén.

Szlovákia: szerdán nagyon hideg lesz

2013.12.10. síelők.hu
A hóágyúzáshoz ideális az idő Szlovákiában. Szerdán az ország túlnyomó részében jelentős lehűléssel kell számolni. Éjszaka -3 illetve -9, napközben 4 és -2 fok között ingadozhat a hőmérséklet. A hegyvidékek völgyeiben -10 és -16 Celsius-fokot is mérhetnek.

Lassan visszatérnek a magyar turisták Szlovákiába?

2013.10.21. Bata Attila
Az idei év első félévében 16,1 százalékkal több külföldi érkezett Szlovákiába. Ennél is figyelemreméltóbb, hogy a magyarok száma a tavalyi számokhoz képest, az átlag felett, 26 százalékkal emelkedett. Ezekben az adatokban főleg az előző síszezon adatai meghatározóak.

Nyári csúszkálás hóban a Szlovák Paradicsomban

2013.07.11. Bata Attila
Hétfőn egy kis időre visszatért a tél a szlovákiai Mlynky síterepére. A februárban épített hatalmas, hóból készült várat a szezon végén lefóliázták, majd most július elején kicsomagolták. A fólia alatt rengeteg hó maradt, a hógolyózáson kívül még egy kis csúszás is belefért.

Több ezer síelő a szezon első szlovák hétvégéjén

2012.12.09. Bata Attila
Szlovákiában szombaton tizenkét síterep kezdte meg a szezont. A szezon első szlovákiai síelésére több ezren érkeztek, a legtöbben természetesen az alacsony-tátrai Chopok terepére. Az első hétvégén még csak néhány pálya és lift üzemelt, de több helyen kedvezményes áron vagy akár ingyenesen is lehetett síelni.

Hétfőtől kezdődik a síszünet Szlovákiában is

2010.02.14. Bata Attila
A februári síszünet egyfajta második karácsonyt jelent az osztrák és francia pályáknak, hiszen a forgalom ilyenkor heteken át az ünnepek forgalmát idézi. Jövő héten beköszönt a síszünet Szlovákiában is, ahol kb. 120 működő szlovák síterep várja az iskolások rohamát, amely igazán ráférne már a szlovák pályák forgalmára.

Helyzetjelentés: hol lehet most síelni Szlovákiában?

2009.12.20. Bata Attila
Kedden Csorba-tó, pénteken újabb nyolc síterep, majd szombattól további síterepek kezdték meg a szezont Szlovákiában. A szlovákoknál is a mesterséges hó és a nagy hideg tartja életben a pályákat és az üzemeltetők reményeit. Nézzünk körül, hol lehet síelni északi szomszédunknál jelen pillanatban?

Hol lehet ingyen vagy egy euróért síelni Szlovákiában?

2009.12.15. Bata Attila
A Csorba-tónál kedden ingyenes síeléssel kezdődik a szezon. Hétvégén szinte bármelyik szlovák terepnyitóra megyünk, egy euró elég lesz a zsebben belépőre. Nagyon kemény hidegre készüljön, aki a következő napokban Szlovákiába indul síelni. Jó hír, hogy ez már Karácsonyig valószínűleg így is marad.

Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.