Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Harcias apa megverte a lányával ütköző hódeszkást

2006.02.01. Bata Attila

Már több alkalommal is helytelenítettük azt a magatartást, ha felcsatoljuk síléceinket vagy hódeszkánkat és ezzel egyidőben a civilizált magatartásunkat a pályán kívül hagyjuk. Persze az a rosszabbik eset, ha a kulturálatlan visel

Randell Berg, egy 52 éves édesapa ököllel vett elégtétel egy hódeszkáson, amiért az nekiütközött a lányának. A 16 éves hódeszkás nem tudott megállni és átcsúszott a lány sílécein és az ütközés pillanatában mindketten a földre kerültek. Az apa miután meggyőződött arról, hogy lánya épségben megúszta a balesetet, azonnal fején és nyakán kezdte ütlegelni a fiatalkorú snowboardost az amerikai Steamboat síterepen.

A sértett hódeszkás kisebb fájdalmakkal megúszta az esetett, az apa pedig a rendőrségen bevallotta, hogy az ütközés után elvesztette önuralmát. A helyszínre érkező rendőrök azonnal a helyi börtönbe kísérték a dühöngő édesapát és testisértésért már vádat is emeltek ellene. A vádlott szabadlábon védekezhet, miután lerakta az ezer dolláros óvadékot és a bírósági tárgyalás időpontját február 14-re tűzték ki.

Az alábbi eset az Egyesült Államokban történt, amely nem maradt következmények nélkül. Sokak szerint, amennyiben hasonló eset mondjuk egy magyar pályán történik, akkor feltehetően más lesz a dolog utóélete. Attól tartok ebben lehet valami igazság.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.