Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Schwarzenegger eltörte a lábát síelés közben

2006.12.24.

Schwarzenegger eltörte a lábát síelés közben Arnold Schwarzenegger, aki jelenleg Kalifornia állam kormányzója tegnap síelés közben balesetet szenvedett. Az egykori testépítő bajnok és színész az Idaho államban található Sun Valley síterepén törte el a lábát.
Az első vizsgálatok után úgy döntöttek, hogy csak az ünnepek után műtik meg.

Az ötvenkilenc éves kormányzó idei második sportbalesetéről túl sok részletet nem árultak el. Az idén már egyszer már karambolozott motorozás közben és 15 öltéssel kellet összevarrni az állát. Most nem lehet pontosan tudni, hogy melyik pályán és milyen körülmények között történt. Egyedül azt lehet tudni, hogy rajta kívül más nem sérült meg a balesetben.

Schwarzenegger egyébként lelkes és jó síelő hírében áll. Gyaníthatóan az osztrák származása is fontos szerepet játszik hobbijában, amelyet ki is használtak tavaly, amikor részt vett a kaliforniai síterepeket népszerűsítő reklámfilmben. Sun Valley az egyik törzshelyének mondható. Minden Karácsony este ő vezeti a hagyományos fáklyás felvonulást a kisvárosban. A síterepen már pályát is neveztek el róla, egy európai besorolás szerinti piros nehézségű pályát 'Arnold's Run'-ra kereszteltek át.

Másik kedvenc téli helye a Sawtooth hegység, amely az aspeni nyüzsgés elől elrejtőzni próbáló médiaszemélyek kedvenc síterepévé nőtte ki magát, de olyan ütemben, hogy lassan már itt is hemzsegnek a sztárok. Állítólag Schwarzenegger mellett szívesen síel az itteni lejtőkön Demi Moore, Bruce Willis, Clint Eastwood és Jamie Lee Curtis.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.