Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Halálos síbalesetek az osztrák, svájci és olasz pályákon

2006.12.27.

Halálos síbalesetek az osztrák, svájci és olasz pályákon Az ünnepi síelés sajnos áldozatokat követelt. A zsúfolt pályákon számos kisebb-nagyobb ütközés történt, sőt halálos kimenetelű balesetekről is kaptunk hírt. Egy izraeli fiú Cerviniában, egy német síelő Ischgl-ben, és egy másik német állampolgár pedig a svájci Alpokban vesztette az életét.
Egy tizenkét éves izraeli fiú az olasz Cervinia síterepén szenvedett olyan komoly balesetet, hogy a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A fiú teljes sebességgel közeledett a pálya aljához, ahol nem tudott megállni és belerohant a liftállomás épületébe. A szemtanúk szerint egyáltalán nem is lassított és a baleset pillanatában nem viselt bukósisakot, bár ebben az esetben valószínűleg a sisak sem mentette volna meg az életét. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Egy huszonhat éves német síelő szenvedett halálos balesetet Karácsony másnapján az ausztriai Ischgl síterepén. A rendőrség tájékoztatása szerint a német síelő a pálya szélén síelt és majd beleesett a pálya mellett található mély patakmederbe. A több mint 20 méteres zuhanás következtében a helyszínen életét vesztette.

Egy ötvenhét éves német síelő a svájci Corvatsch síterepén szenvedett halálos balesetet. A baleset a völgybe vezető pályán történt, amikor a pálya már eléri az erdős részt, és itt rohant fának a német síelő. A hegyimentők azonnal a helyszínre érkeztek, de a szerencsétlenül járt síelő életét már nem tudták megmenteni.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.