Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Zermatt rangos síversenyeket szeretne rendezni

2007.09.17. Bata Attila

Zermatt rangos síversenyeket szeretne rendezni Zermatt idegenforgalmi vezetői úgy döntöttek, hogy a jövőben alpesi Világkupa versenyeket szeretnének rendezni. Úgy tűnik, a helyi idegenforgalmi hivatal és a lifttársaság megirigyelte a többi svájci síterep aktivitását, ahol az idei szezonban is rendeznek futamokat. 

Az idei szezonban is számos svájci síterep ad otthont a Világkupa futamainak. Már korábban is zajlottak versenyek Wengen, Lenzerheide, vagy St. Moritz pályáin, de az idén újra csatlakozik hozzájuk Crans-Montana is. Zermatt eddig nem tanúsított komolyabb érdeklődést a legrangosabb versenyek megrendezése iránt.

Vélhetően változás állhat be a síterep marketingstratégiájában, amely szerint egy rangos síterepnek feltétlenül rangos síversenyt is kell rendeznie, ahogy a helyiek mondják, ide kell hozni a síelés "Bajnokok Ligáját", azaz a Világkupa versenyeket. A cél az, hogy a közönség ne csak a nyáron, a gleccsereken edzőtáborozó versenyzőket láthassa, hanem komoly futamokat is rendezzenek minél hamarabb.

A helyi idegenforgalmi hivatal, a kanton síszövetsége, valamint az itteni lifttársaság teljes mellszélességgel támogatja a tervet. A szervezés első lépéseit már megtették. A cél az, hogy az elkövetkező öt éven belül Zermatt Világkupa futamot rendezzen.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.