Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Zermatt rangos síversenyeket szeretne rendezni

2007.09.17. | Szerző: Bata Attila
Zermatt rangos síversenyeket szeretne rendezni Zermatt idegenforgalmi vezetői úgy döntöttek, hogy a jövőben alpesi Világkupa versenyeket szeretnének rendezni. Úgy tűnik, a helyi idegenforgalmi hivatal és a lifttársaság megirigyelte a többi svájci síterep aktivitását, ahol az idei szezonban is rendeznek futamokat. 
h i r d e t é s

Az idei szezonban is számos svájci síterep ad otthont a Világkupa futamainak. Már korábban is zajlottak versenyek Wengen, Lenzerheide, vagy St. Moritz pályáin, de az idén újra csatlakozik hozzájuk Crans-Montana is. Zermatt eddig nem tanúsított komolyabb érdeklődést a legrangosabb versenyek megrendezése iránt.

Vélhetően változás állhat be a síterep marketingstratégiájában, amely szerint egy rangos síterepnek feltétlenül rangos síversenyt is kell rendeznie, ahogy a helyiek mondják, ide kell hozni a síelés "Bajnokok Ligáját", azaz a Világkupa versenyeket. A cél az, hogy a közönség ne csak a nyáron, a gleccsereken edzőtáborozó versenyzőket láthassa, hanem komoly futamokat is rendezzenek minél hamarabb.

A helyi idegenforgalmi hivatal, a kanton síszövetsége, valamint az itteni lifttársaság teljes mellszélességgel támogatja a tervet. A szervezés első lépéseit már megtették. A cél az, hogy az elkövetkező öt éven belül Zermatt Világkupa futamot rendezzen.

Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »