Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mozikban a híres kitzbüheli verseny filmje

2014.11.30. Bata Attila

Különös ajándékot kapnak az osztrák sírajongók. Karácsonykor mutatják be a helyi mozik a jövőre 75 éves kitzbüheli versenyről szóló egész estés dokumentumfilmet. A filmben négy világsztár és a rendezők egészéves felkészülését kísérhetjük figyelemmel, valamint az idei januári versenyeket.
A film címe: Streif - One Hell of a Ride. A Streif a kitzbüheli Hahnenkamm-hegy híres pályája, ezen rendezik évente a híres-hírhedt lesikló versenyt. Már számtalanszor elmondtuk, hogy abban az országban, ahol a síelés nemzeti sport, ez a legjelentősebb verseny. Bár látogatottságban és nézettségben a schladmingi villanyfényes műlesiklás már a közelében jár, de még mindig ez az a verseny, ahol az osztrák prominensek java évről-évre összegyűlik. Itt nyerni az valahol félúton van a halhatatlanság felé, osztrákként itt elsőnek lenni pedig minden helyi síelő álma.

Ahogy 2013-ban véget ért a verseny, a versenyzők a záróbuliban kitombolták magukat, és őszinte örömmel ünnepelték, hogy épségben sikerült lejönni ezen a hihetetlenül nehéz és veszélyes pályán, akkor kezdődött meg a film forgatása. A film négy világsztár (Aksel Lund Svindal, Max Franz, Hannes Reichelt és Erik Guay) és egy lelkes reménység (Juri Danikocskin) egészéves felkészülését kíséri végig a kamera. A filmnek két narrátora van, a két egykori sztár, Didier Cuche and Daron Rahlves.

Természetesen megjelenik a verseny múltja, az emlékezetes pillanatok és a nagy bukások. Az előzetesen is látható, hogy a szuper minőségű felvételek sok örömet szerezhetnek majd a sírajongóknak. Először Ausztriában, ott karácsonykor mutatják be a filmet a mozikban, majd január közepén Németországban. Magyarországi bemutatóról egyelőre nincs tudomásunk. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Pension Alta Vista csillagcsillagcsillag
Családias hangulatú panzió a Wildkogel-Arena síterep közvetlen közelében. A szobák többsége 2013-ban fel lett újítva, mindegyikhez külön fürdőszoba és TV tartozik. További szolgáltatások: WIFI, szauna, játszószoba, billiárd, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kammerhof
A tradicionális, teljesen felújított panzió felszereltségéhez recepció, étterem (pizzéria), reggeliző-étkező, társalgóhelyiség, parkoló, terasz tartozik. Skiwelt Wilder Kaiser ingyenes síbusszal: 15 perc.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.