Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eltérő árváltozások idén a szlovén terepeken

2008.10.29. Bata Attila

Eltérő árváltozások idén a szlovén terepeken Nem meglepetés, hogy idén is emelkednek az árak a szlovén síterepeken, hiszen ez mindenhol így van a világon. Az alábbi szezon előtti összeállításban áttekintjük a legfontosabb szlovén terepek idei árait, és találtunk néhány érdekességet a síterepek idei árképzésével kapcsolatban.
A legtöbb szlovén síterep, pl. Cerkno, Golte, Kope és Krvavec az idén két euróval emeli meg a napijegyek árát. Kisebb mértékben, egy euróval lesz drágább a jegy Pohorje síterepén. A Júliai-Alpokban található Vogel síterepe tavaly három euróval emelte az egynapos bérlet árát, valószínűleg ez az oka, hogy az idén már nem emelnek, és a tavalyi árak maradnak érvényben.

Nehezen hihető, de lesz síterep, ahol olcsóbb lesz a síbérlet. Kranjska Gora tavaly alaposan belehúzott, amikor felvitték a napijegy árát 29 euróra, így az idén mindenki azt várta, hogy ez lesz az első szlovén síterep, amely átlépi a lélektaninak számító 30 eurós határt. Ehelyett az idén egy euróval csökken a jegy ára, a legtöbb szlovén síterephez hasonlóan itt is 28 euró lesz egy napijegy.

Kranjska Gora tavalyi szerepét az idén Kanin vette át. Jelentős, öt eurós drágulással kell számolniuk azoknak, akik itt síelnek az idén. Vélhetően, a hatalmas emelés már a jövő évre elkészülő fejlesztésnek szól, amikorra a szlovén síterepet összekötik a szomszédos olasz oldallal.

A főbb szlovén síközpontok napijegy árai a 2008/2009-es szezonban:
Síterep
Felnőtt napijegy
Gyermek napijegy
Cerkno 
28,00 €
18,00 €
Golte 
26.00 €
18,00 €
Kanin 
27.00 €
20,00 €
Kope 
26.00 €
18,00 €
Kranjska Gora 
28,00 €
18,00 €
Krvavec 
28,00 €
18,00 €
Maribor - Pohorje 
28,00 €
20,00 €
Rogla 
28,00 €
18,00 €
Vogel 
25,00 €
18,00 €
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Grand Hotel Bellevue csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos szálloda 1050 méteren, a maribori kiskabinos lift felső állomásánál található, közvetlenül a sípályák mellett. Wellness szolgáltatásai: finn, török és laconium szauna, masszázskabin, fitneszterem, relaxációs terem.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Bolfenk csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Bolfenk szállodai szobákat kínál többféle méretben a maribori kiskabinos lifttől 300-500 méterre. A központi épületben medence és szaunavilág található, valamint az éttermében lehetőség van reggelis/félpanziós ellátásra is.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Vilaraj
Felújított alpesi stílusú apartmanok és szobák az erdő szélén, csendes helyen, csodás kilátással a Dráva-völgyre, a maribori sífelvonótól 7,7 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.