Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Nyári táborok síelő gyerekeknek - milyen sportra váltsunk nyáron?

2024.05.21. sielok.hu

A hazai műanyagpályás síiskolák egyre színesebb ajánlatokkal, rendszeres nyári sportoktatással, napközis és ottalvós táborokkal várják a gyerekeket a vakáció idején.
Sportfoglalkozások a 4Seasons Síiskolában
Sportfoglalkozások a 4Seasons Síiskolában
A szülők nagy része tudatosan választ nyári tábort gyermekének, gondosan körüljárva, hogy a szervező milyen foglalkozást, étkezést és programot kínál. A magyarországi síiskolák elsősorban sportprogramokkal, és sportoktatással színesítik a gyerekek nyári szünetét. Teljen a nyári szünet sok mozgással, sportolással, jó közösségben!

Vízi sportok

Számos síiskolánál van lehetőség nyáron kipróbálni a vitorlázást, szörfözést, kajakozást és a legújabb vízi őrületet: a SUP-ozást.

A Slider Club a Velencei-tavon és a Balatonon is szervez napközis és bentlakásos vitorlás táborokat gyerekeknek.

Az Alpesi Club - Körte SE-vel a Balatonon több helyszínen (Alsóörsön, Balatonkenesén, Balatonföldváron, Szigligeten) szervez vitorlás és szörf táborokat 5 napos turnusokban. Már lehet jelentkezni, fogynak a helyek.
Balatoni vitorlástábor az Alpesi Clubbal | Kép: alpesiclub.hu
Balatoni vitorlástábor az Alpesi Clubbal | Kép: alpesiclub.hu

Kerékpár, túrakerékpár, mountainbike

A Hóbarátok Síiskola oktatói biciklis táborba várják a gyerekeket, ahol megtanítják a szabályos közlekedés alapjait, a bringa helyes kezelését (hegymenet, lejtmenet, váltás, ugratás, fékek kezelése stb.), mindezt kisebb túrák keretein belül. A táborozóknak nagyon meleg idő esetén a Lupa szigeten lehetőségük lesz kipróbálni a wakebordozást is.

A dorogi Sítechnika Síiskola már sok éve szervez hazai és külföldi bringatúrákat csládoknak, és vannak gyerektáboraik is a vakáció idejére. A kerékpározást más sportágakkal is kombinálják, mint a görkori, falmászás vagy via ferrata.

Tenisz

A 4Season síiskolában nyáron sem áll meg az élet. Táboraikban a délelőtti tenisz és görkori foglalkozás után délutánonként folytatják a téli síelés megalapozását a műanyag borítású sítanpályán. A gyerekek mindig nagy örömmel csúsznak át a pálya alján felállított párakapuk alatt.

Görkorcsolya

A Scoop Sports Akadémia a görkorizás mellett szörf- és komplex napközis élménytábort szervez soproni indulással, főként a határmentén élő gyerekeknek. A lurkókat izgalmas kalandokkal várják, melyek során:
- a dunai szigetvilág csodálatos természeti értékeit, állatvilágát ismerik meg kenuval
- a Johannes-Bach szurdokban kirándulnak, majd fürdőznek a Gloggnitz-i csodastrandon
- kerékpároznak a Fertő Nemzeti Parkban
- windszörfözni, supozni, vitorlázni tanulnak
- vadászkutyás bemutatón és kincsvadászaton vesznek részt.

Külföldi családi sporttábor

A Pike24 Sport Club nyári kínálatában található egy különleges szlovéniai családi tábor, melyben gyalogtúrázás, kerékpártúrázás (e-bike) és flying coaster kipróbálása is szerepel, de sor kerül egy családi sportvetélkedőre is. A 2024. augusztus 18-21 időszakra meghirdetett tábor helyszíne a sípályáiról jól ismert Rogla, amit érdemes nyáron is megnézni.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.