Tiszteletem!
Az osztrák szigorítások miatt a Síparkban töltöm az évi rendes január végi síelésemet.
Hétfőn volt az első sínapom lassan két esztendő óta, s nem várt tömeg fogadott eme hétköznapon(a felvonósok is megerősítették, hogy egy erős hétvégi napot zártak). Mivel minden rosszban van valami jó így legalább vissza kellett fognom magam amelyet a testrészeim, főképp láb tájékon... erőteljes hálával fogadtak.
A pálya rendben van, nyilván délutánra azért voltak keményebb(más talán jegesnek írná) felületek, de az utolsó fél órában(very happy half on hour) is tökéletesen lehetett közlekedni a lécek élein.
Kint volt a magyar demo sícsapat is ill. oktatták az ifjabb tehetségeket is.
Na ilyenkor az ember picit magába száll, aztán megpróbál ellesni valamit a NAGYOKtól.
A HÜTTE hozta a várakozást, tömeg, drágaság és SÖR továbbra sincs....mondjuk hála Sörapunak ill. a Zenthus sörfőzdének(Szentes) nem maradtam szomjas.
A napsütés csodálatos, a pici sípadavanok meg olyan cukik, hogy az ember nem is foglalkozik azzal, hogy 20percet áll sorba 2perc síelésért.
Remélem ma kisebb tömeg lesz, s akkor szebbeket írhatok.
A személyzet hozzáállása abszolút pozi, ők sem számoltak ekkora tömegre így szerintem a hétvégi létszámnál kevesebb fővel hozták le ezt hétfői-szombatot:)