Bizony!
Én is azt hittem hogy hasonlóképpen ez itt Normafánál is megoldható lenne... de itthon nem támogatják a télisportot államilag, a víz+csatorna díj 551,25FT/m3 és hóágyúzásra nem kérhető az egyébként létező öntözési kedvezmény! /márc.15-okt.15 közötti időszak, ekkor ugyanis ha van mellék fogyasztásmérő óra és az Önkormányzatnál igényelték a kedvezményt akkor nincs csatorna díj ami 325,6Ft/m3 jelent/ No lám itt meg is jelenik a XII. kerületi önkormányzat... Normafánál csak is vezetékes víz jöhet szóba hóágyúzás céljából. A legutóbbi lakossági fórumon a XII. ker. pontosan az elavult vízhálózatról regélt és hogy tavaly télen hány főnyomócső törés volt a kerületben. Majd bejelentették a Királyhágó tér rekonstrukciós terveit! Szó sem esett Normafáról! Egy biztos az önkormányzat részéről pusztán parasztvakításról van szó.
Komoly vállalkozó ezidáig még nem kereste fel a PP Zrt.t!
Én vettem a fáradtságot, hogy utána járjak ennek a mizériának és ne csak innen a sielok.hu fórumról tájékozódjak! Mondom ajánlom mindenkinek akit érdekel álljon fel a gép elől és ha komolyan érdekli a dolog járjon utána. pl. kezdheti a PP Zrt.-nél de a XII. kerületi önkormányzat is ad felvilágosítást. Utána tisztán látható lesz, hogy mi is van jelen helyzetben. Se egy bobpálya, sem egy canopy nem épült ezidáig a budai hegyekben akkor pont egy sípályával kezdenének?!
'80-as évek elejétől minden évben ha van hó és tehetem én is felmegyek egy két csúszásra Normafához. Volt olyan tél amikor a libegő alatt a mély hóban hasítottunk... Remélem még lesz ilyen.:)