Sziasztok!
Hát ahogy olvasgatom a rossz tapasztalatokat az uj felvonóval kapcsolatban elment a kedvem, hogy kiugorjak egy napra Donovalyba. Pedig eddig minden évben 2-3szor kimentem. Semmi infó nincs leirva sehol, hogy most éppen áll az uj felvonó. A webcameken eddig nem értettem azt hogy egyszer van sor egyszer meg senki sincs. Goldoltam (eddig...) , hogy tök jó lehet mert kevesen vannak, de most hogy leirták egyesek a tapasztalataikat nem merek elindulni, mert hátha aznap pont nem lehet sielni ezen az oldalon. Mellesleg nem tudom, hogy a mai nap miért nincs még webcam felvétel sem. Talán áram sincs???. Igy a bizonytalanba elég fölösleges elindulni, hiába írják azt hogy minden felvonó müködik, de ha odaérkezel akkor közlik veled, hogy müszaki hiba miatt ma nem fog müködni a felvonó. Valószínüleg amig be nem üzemelik a felvonót addig hibák tucatjai jöhetnek elő. Igy jan végére talán rendbe jön minden. Addig is vár At.
Ez az én véleményem amit persze nem kell elfogadni a hely nekem mindig is tetszett és tetszeni is fog.