Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tojboj által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Tojboj
2 élménybeszámolót írt
2
1 éve tag
2023.03.10. 13:52
Miért kellene kitalálni.
Mivel alapból úgy állsz hozzá, hogy úgyis hazudik mindenki ezért vedd kezedbe a sorsod. Felmész az időkép honlapra, azon a hőtérképre kattintasz, ránagyítasz a Mátrára és leolvasod a pillanatnyi hőmérsékletet. Ha ráteszed a kurzort akkor még a diagrammot is le tudod olvasni ( ha le tudod).
SZÍVESEN
Előzmény: (HJH 218499)
Tojboj
2 élménybeszámolót írt
2
1 éve tag
2023.03.06. 10:35
Sziasztok.
Sokat gondolkodtam, hogy írjak-e vagy nem, mert nem vagyok egy kommentelős ember. De olvasgatva a fórumot pár ember hozzászólásaitól felmegy az ideg bennem és nem akarok személyeskedni másokkal ellentétben.
Sokat járok a Síparkba a kezdetektől egyedül is, barátokkal is, családdal is. Mindannyian akik voltunk már itt párszor, ismerjük az itteni adottságokat, lehetőségeket, tudjuk, hogy honnan fejlődött erre a szintre és gondolom/remélem hogy még van hova tovább. Akinek tetszik jön, akinek nem az nem jön, elmegy máshova.
De annak mi értelme van, hogy mindennap a Síparkban csúszik és folyamatosan kommentel és ömlik a sz@r az írásaiból. Akkor minek is megy ode? Hibát keresni? Mi a fenéért nem megy máshova, fikázni bárhol bármit lehet? Vagy ezt csinálja mindenhol...nem tudom. Komoly problémák vannak a toronyban azt hiszem...
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.