Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

HofEE által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (44)Időben csökkenő Időben csökkenő
HofEE
44 élménybeszámolót írt
44
10 éve tag
Topik: Hochkar
2015.12.17. 11:00
Mi vasárnap megnézzük Hochkart, kiváncsi leszek, az idöjárás miatt sok jóra nem számítok, de ez az egyetlen töpp pályával müködö síterep 2 órás körzetemben, most még már muszáj csúszni egyet :) Majd leírom a tapasztalatokat.
HofEE
44 élménybeszámolót írt
44
10 éve tag
2014.12.26. 15:06
Én csak a két héttel ezelőtt helyzetről tudok nyilatkozni, mi nyitáskor mentünk, 3 pálya üzemelt (1, 10 és 1b)a többi pálya elég zöldellett a 11-est készítették elő a ratrakokkal az elég jól nézett már ki. Persze 90%ban műhó volt a pályán, néhány helyen a széleken is óvatosan kellett közlekedni, de az időjárási körülményekhez képest elég jó volt. Nagy kár, hogy semmiféle ermäßigung nem volt a jegyekre, teljes árat kellett fizetni.
Előzmény: (eslaci 176215)
HofEE
44 élménybeszámolót írt
44
10 éve tag
Topik: Nassfeld
2014.06.18. 17:41
Kedves Boardosok/Síelők!

A Nassfeld-Hermagori pályarendszeren csúszni mindig is nagy vágyam volt, idén Január végén Február elején végre sikerült is baráti társasággal kipróbálnom ezt a terepet.

A pályarendszer nagy, nagyon nagy. Nekünk nem is sikerült becsúszni az egészet de nem is vágytunk rá, mert megtaláltuk a számításunkat. A középső pályarészen leginkább a tanulócsoportok és a családosok vannak zömével ezek egyszerűbb pályák, viszont a nagy igénybevétel miatt nap végére buckásodnak. Általában itt csak bemelegítettünk.

Nekünk snowboardosoknak a vadászterep a "túlsó hegy" a Gartnerkofel bizonyult megfelelőnek. 3,4,7,8 és 9-es pálya nagyon nagy élmény, sok freeride résszel. ÉS mivel ide kevesebben járnak át a hóminőség a pályán is jobb volt. A Parkot is persze kipróbáltuk, nem túl nagy de nekünk elég volt élveztük. Pacsi a parkban a csákányos lift kezelő bácsinak, nagyon nagy forma az öreg :)

Időjárásunk nagyon jó volt bár nem túl átlagos. A hét első felében napsütés de minden este kis friss hó amit reggelre szépen lekezeltek. Az utolsó kétnapon meg irdatlan mennyiségü hó esett, gyakorlatilag mélyhavazni lehetett a pályákon. Egy napra rá hogy elutaztunk már nem volt annyira vicces a szitu, akkor volt az a bizonyos évszázados havazás. (3 méter hó 1 nap alatt)

Hogy kicsit vizuálisan is ingereljem az érdeklődőket itt van egy kis filmecske a hetünkről:
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:


Összességében ajánlom Nassfeldet mindenképpen vissza fogok még térni ide pár csúszás erejéig!
HofEE
44 élménybeszámolót írt
44
10 éve tag
Topik: Annaberg
2013.12.18. 21:28
Jómagam és pár barátom Bécsben, Ausztriában lakunk, és Semmering mellett az Annaberg a mi szokásos "1napos" hegyünk.

Személy szerint még jobban is szeretem a komolyabban felszerelt Zauberbergnél vagy Stuhlecknél mert általában kevesebben vannak és a pálya állapota jobb szokott lenni. Mivel még csak kezdők/haladók vagyunk ezért a pálya hossza is megfelelő, de őszintén szólva tényleg kezdőknek ajánlom inkább. Snowboarddal a hegytetőről elindulva a szűk kék lesiklás problémás lehet az újoncoknak főleg ha többen vannak egyszerre a pályán,elég nehéz a szűkösben kerülgetni az embereket. Viszont miután elértük a piros pályát már sima ügy. A hütte régimódi de aranyos, a személyzet nagyrésze magyar. Bankkártyával sajnos nem lehet fizetni, ez negatívum, cserébe az idei szezonban már elérhető az ingyen Wifi.

Összességében én személy szerint szeretem ezt a hegyet, sűrűn is járunk, idén ott voltunk a nyitásnál December 8-án, és meglepetésünkre a jegy is kedvezményes volt csupán 25 euró!

Ottlétünkről egy kis videó is született :)

Kattints a képre a videó megtekintéséhez:
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.