Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

admin ági által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (68)Időben csökkenő Időben csökkenő
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.04.17. 12:49
Kedves Fórumozók!

Az összevonások után most egy szétválasztásra került sor, aminek az ötlete már régebben megfogalmazódott, ti is kértétek!
Mostantól tehát külön fórum topikban oszthatjátok meg egymással a Hirschenkogeles (Zauberberges) kérdéseiteket és tapasztalataitokat: https://sielok.hu/forum/viewtopic.php?t=16616

Ha netán olyan üzenetre bukkannátok az archívumban ami véleményetek szerint a másik Semmering topikba illene, akkor azt privát üzenetben tudjátok jelezni!
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.04.08. 16:45
Akad még valaki, akinél esetleg ott lapulnak fényképek az idei síelésről a gépén?
Töltsétek fel most az elfelejtett galériákat és nyerjetek!
Ilyen egyszerű: április 11-ig, péntek 12 óráig kell feltölteni egy legalább 5 fotóból álló galériát. A feltöltők között péntek délután 5 db 5.000 Ft értékű Tandtsport vásárlási utalványt sorsolunk ki! A nyerteseket e-mailben értesítjük!
A fotókat itt tudjátok feltölteni: https://sielok.hu/rovat/portalinfo/cikk/album-feltoltes/
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.04.07. 18:00
A döntést, ahogy Batus is írta Chopok kapcsán, a szerkesztőségben is hosszas egyeztetések és megbeszélések előzték meg, nem volt egyszerű, de nem véletlen döntöttünk az összevonás mellett.

Beni_1 érveit köszönjük, sokban megegyezik a véleményünk!
Természetesen a legfontosabb alapelvünk az volt, hogy információ ne vesszen el, hanem hogy többet adhassunk a látogatóknak ezzel a lépéssel. Így például az összevonásnak köszönhetően már nem csak az látható, hogy hány cm-es hóréteg van a terepen, hanem az is hogy hány lift üzemel és hány km pálya síelhető.

Ezen kívül szerepet játszott a döntésünkben helyi idegenforgalmi iroda kérése, valamint a tény, hogy tulajdonképpen teljesen összefüggően átsíelhető hegyekről van szó, ahová nem is lehet külön, hegyenként bérletet váltani (tehát nem csak egyszerűen közel vannak egymáshoz). Nyilván nem mindenki csússza be a terep valamennyi pontját, hegyét. Mivel igen nagy kiterjedésű terepről van szó, magától értetődő, hogy egy-egy része más karakterrel rendelkezik, ami valószínűleg egyben csak növeli a vonzerejét, hiszen a változatosság gyönyörködtet :) (példaként Katschberg is 2 hegy, nagy terület, nem feltétlen jut át mindenki az Aineck oldalra is, szintén eléggé sokszínű síterep - mégis magától értetődő, hogy egy síterepként kezelik mindenütt)
Ezeken az érveken kívül úgy láttuk hogy nem volt probléma azzal sem, hogy nem volt hegyenként külön fórum topik, a beszámolók többségében is szó volt a terep mind a négy hegyéről.

Reméljük hogy hosszú távon mindannyian legalább ugyanolyan jól fogjátok tudni hasznosítani ezt az új oldalt mint a régieket!
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.04.04. 15:12
Chopok után Schladming is "áldozatául esett" a síterep összevonási sorozatunknak.
ezentúl "Schaldming - 4 hegy" néven fogjátok megtalálni Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen és Reiteralm terepeit: https://sielok.hu/siterep/schladming/
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.03.06. 10:18
A Magyarországi Kárpát Egyesület az Erdélyi Kárpát Egyesülettel közösen hetedik alkalommal megrendezett téli sítábora február 25-e és március 1-je között, közel száz résztvevővel, minden várakozást felülmúló körülményeket talált a Madarasi Hargitán, a magyarok által lakott hegyek legmagasabbikán. A korábbi meleg napok utáni fagyos éjszakákon kitűnően kezelhető, tömör havat terítettek a "hópermetező" berendezések [a "hóágyú" rosszul csengő kifejezés, jó lenne lecserélni egy kifejezőbbre} a már jól ismert pályákra: a kezdő terepként induló, majd meredekebbé váló Súgó-pályára, a Nagy-Mihály fekete-piros lejtőjére, a valamivel enyhébb Kicsi Mihályra, és a kettőt összekötő Hadak Útjára. A ratrakok minden nap újjávarázsolták ezeket, se hupli, se jég nem volt – nem úgy, mint évtizedekkel ezelőtt megszoktuk a szlovákiai terepeken. A díszlet, a hótól roskadozó fenyők most elmaradtak, de kárpótolt a zavartalan napsütés és a kék égbolt.

Megrendeztük az immár hagyományos nyílt, amatőr síversenyt óriás-műlesiklás, műlesiklás és sífutás számokban. Az eredmények alapján elnyerhető vándorserleg tavaly a Gyergyói EKE birtokába került, most a Magyarországi Kárpát Egyesület szerezte meg.

a teljes élménybeszámoló itt olvasható: https://sielok.hu/rovat/elmenybeszamolo/cikk/hetedszer-a-legmagasabb-magyar-hegycsucson/
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.03.05. 10:40
a kérdés teljesen jogos, és miután átgondoltuk a dolgot a szerkesztőséggel, arra jutottunk, hogy a kis St. Johann síterepet megszüntetjük az oldalon, így a hozzá tartozó értékelések átkerültek a nagy, Flachau - Wagrain - Alpendorf oldahoz: https://sielok.hu/siterep/flachau-wagrain-alpendorf/

eddig azért volt fent külön (is) St. Johann mint síterep, mivel nem síelhető egyben a Wagrain-i résszel, a döntésünk oka viszont az, hogy hivatalosan St. Johann ennek a síterepnek a része, tudtunkkal nincs rá külön síbérlet sem, valamint hójelentés adat is csak egyben, a 115 km-es pályarendszerre létezik.

reméljük Ti is egyetértetek ezzel a megoldással!
Előzmény: (Robin 170798)
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.02.24. 15:55
Utószezoni végkiárusításunk keretein belül aki eddig nem nyert, most igazán kedvező, akciós áron rendelheti meg a Síelők.hu emblémás technikai aláöltözőt! 6.900 Ft helyett most csak 5.000 Ft-ért lehet a tiéd!

Az akció a készlet erejéig érvényes!
SIESS! Az első 20 megrendelőt ráadás 2014-es falinaptárral is megajándékozzuk!

https://sielok.hu/rovat/akciok/cikk/alaoltozo-akcio/

Személyesen is megvásárolható irodánkban (Stadion metrómegállónál), telefonos időpont egyeztetéssel 09.00-18.00 óra között. Telefonszámunk: 788-9938
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2013.11.26. 14:06
Elkészült a 2013-as Hó-Show-t bemutató videónk, melyben a kiállítás népét kérdeztük arról, hogy miért jöttek, mit vettek, hová utaznak idén és persze hogy mit üzennek a sípályák népének?

Kisfilmünket itt nézhetitek meg:
https://sielok.hu/video/ho-show-latogatok-2013/

Ezóton is köszönet a nyilatkozóknak!
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.