Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Testreszabható talpbetét topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
mitro
1153 élménybeszámolót írt
1153
16 éve tag
2011.01.18. 11:37
Korrekt válasz. Kezdem megtalálni a fonalat. (a mgy levele után majdnem elvesztettem). Tehát főleg kényelmi szempontok miatt kellenek ezek a variálások illetve ha picit kicsi a cipő.
Az én bakancsom hosszával/rövidségével minden rendben, viszont valahogy olyan érzésem van, hogy a sarkam alól hiányzik néhány mm, ugyanis becsatoltan fel tudom emelni a sarkam. De ezzel a "problémával" eddig nem foglalkoztam, csak mióta itt okosodom, gondolkodtam el, hogy valami baj lehet.
Az utolsó síelés óta nem volt a lábamon a bakancs, de este teszek egy alaposabb próbát. Megvizsgálom kívül-belül azt a fránya bakancsot.
-
szabadesés
pálinkás
408 élménybeszámolót írt
408
17 éve tag
2011.01.18. 10:39
Az utóbbi három cipőmben volt/van gyári sarokemelő, ami hátul kb 25-30 mm, elől pedig nullára fut le. Mivel az első talpgumóim (vagy hogy hívják) elég nagyok, alaphelyzetben ott mindig nyomja az új cipő a lábam.

Ezért a sarokemelő betétből (ami ugye a belső cipő alatt van) ki szoktam ott reszelni egy 2-3 mm-es kis gödröt, és onnantól isteni kényelmessé válik minden cipőm.

Tehát 3 mm igenis nagyon sokat számít. Azzal pedig egyetértek, hogy ha a cipődbe befér 1 cm, akkor ott valami nagy baj van, illetve elég érdekes stílusban síelhettél vele eddig...

10 mm, az talán befér :)))
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.