Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Oktatóval vagy anélkül - lássuk, mit mutat a gyakorlat... topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
17 éve tag
2011.01.30. 18:42
Ez nem rossz tulajdonság hanem anyagi kérdés...Sokan arra spórolnak, hogy egyáltalán elmehessenek és nem feltétlenül Bode Millerként akarnak hazatérni és bármilyen furcsa ott Olaszországban vannak emberek akik a spórolásba nem tudják bele sulykolni az oktató díját mert sokan kikapcsolódni mennek és a síelés inkább csak másodlagos tevékenység számukra még ha sípályára is megy az ember pihenni.
Micsoda hülye emberek akik tengerpartra mennek nyáron és nem mennek el szörf vagy búváriskolába....
Nagy Péter /Bundi/
119 élménybeszámolót írt
119
16 éve tag
2011.01.30. 17:40
Van egy rossz tulajdonsága a magyar embereknek, mindig spórolni szeretnénk a másikon. Dolgoztam osztrák síiskolában, oda szívesen kifizettek 58 eurót óránként, mert, hogy osztrák iskola, amikor pedig magánzókét (amúgy teljesen hivatalosan egyéni vállalkozóként) kértem 30 eurót azon nagy átlagban elkezdtek alkudozni.
Úgy gondolom ha valaki ki tud fizetni egy síutat, akkor már ne az oktatáson spóroljon, ami az út max 1/5 e, mellesleg a magyar oktatók a legolcsóbbak.
Múlt heti példa kérdéssel: egy céges síelésre nem hoztak síoktatót, a legjobb síelő oktatta a kezdőket első nap, másnapra többen feladták, egyikük végig síelte a hetet egy 100 méteres baby pályán, tovább nem jutott. Kérdés nem lett volna olcsóbb kifizetni egy oktatót, bármennyit is kért volna?
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.