Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Kutya a pályán topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2013.03.01. 13:10
Szeretettel köszöntünk a fórumon. Mindig melengette a szívemet, ha valaki egy dologért képes regisztrálni és köd előtte köd utána, bízom benne Te aktív tagja leszel ennek a közösségnek.
Bizonyára hallottál már bababarát szállásokról, vendéglátóhelyekről. No most képzeld el, hogy már kutyabarát szállások és vendéglátóhelyek is vannak.Keress rá a neten és meglátod hány helyen látják szívesen a négylábúakat. Február elején voltunk közös programon Sátoraljaújhelyen a Hotel Hunorban és egyáltalán nem volt kifogásuk Brúnó ellen és az étterembe is bemehetett. Az említett szálloda azért más kategória mint a körvár műintézménye ( mellesleg most tök jól megcsinálták a terasz részt) és még sem volt problémája sem a vendégeknek,( a gyerekek különösen oda voltak érte) sem a személyzetnek.
csabor
3475 élménybeszámolót írt
3475
14 éve tag
2013.03.01. 08:51
Kedves Vendég!

Nem voltam tanúja az esetnek, de ismerem Bélapót és Brúnót a kutyát is. Tuzdom mi jár a fogadatlan prókátornak, de...
Brúnóra nem kell vigyázni, mert rendkívül fegyelmezett, s több esze van, mint néhány kóbor síelőnek.
Egy hasonló vendéglátó egységben szerintem nem zavaró a kutya, bár én elfogult vagyok, mert szeretem a kutyákat. Már elegáns éttermek is vannak, ahol nagyon örülnek a kutyáknak, mert akkor a gazdájuk is bejön fogyasztani.
Nemrégiben tanúja voltam Olaszországban, hogy egy hasonló helyen nagyon kedvesen bántak a társaságunkhoz tartozó kutyával, ott is lehetett hagyni, míg a gazdája síelt.
Bélapó és Brúnó kapcsolata különlegesnek mondható, Bélapó nem megy olyan síterepre, ahol kutyát nem engednek be.
Ez felveti a kérdést, hogy ha valaki kutyával kíván síelni, boardozni, hogyan lehetne jelezni neki, hogy ezt megteheti-e? Egy ilyen információ hosszú utazástól mentene meg síelőket, illetve nem kellene a síterepen dolgozóknak külön intézkedni.
A dolgok általában nem fehérek és feketék, még egy síterepen sem. Bélapó szerintem is túl keményen fogalmazott a bejegyzésében, de nem tudom pontosan mi válthatta ki ezt a reakciót, tehát még az is elképzelhető, hogy jogos volt.
Nagy szorgalomra utal az Ön részéről egy ilyen ügyért való regisztrálás, hasonló markáns viselkedést várok a továbbiakban, akár arc felvállalásával is.
Jó csúszást a jövőben is mindenkinek!

Csabor aki szereti a kutyákat.
Vendég_Eplény
1 élménybeszámolót írt
1
11 éve tag
2013.03.01. 08:15
Kedves Bélapó!

Tanúja voltam az esetnek. Az említett "némber" mindenkivel nagyon kedves és segítőkész volt!
Az undok viselkedés azt takarja, hogy az Ön kutyájára - hozzáteszem nagyon helyesen - a vendéglátó egységen belül nem vigyázott? Majd mikor ismételten visszament a kutyával együtt, megkérte Önt, hogy a kutyát legyen szíves vigye ki?
Nem tudom, hogy feltűnt-e Önnek, hogy az egy vendéglátó egység?
Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy egy étterembe is beviszi a kutyáját?
Előzmény: (Bélapó 156241)
Bélapó
1434 élménybeszámolót írt
1434
18 éve tag
2013.02.28. 08:40
Az előző napi és éjszakai langyos eső ellenére a pályák nagyon jó állapotban vannak. A pályák közepén kicsit kásás és vizes a hó, de a széleken majdnem tökéletes.Tegnap egy kisebb társasággal igazán kellemes napot töltöttünk el, melyet csak a felső állomás melletti pavilon mísz pultosnő undok viselkedése árnyékolt be. De hát pultosnők jönnek-mennek, remélem jövőre már nem lesz!

(Az említett némber kivételével mindenki kedves, udvarias, mosolygós, szolgálatkész és nagyon szimpatikus volt!)
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.