Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Kezdő snowboardos vagyok topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
PoLizei
60 élménybeszámolót írt
60
17 éve tag
2010.01.04. 19:26
Szíjat lehet venni külön is, vagy egy szervizben biztosan kicserélik, de ha a racsnis csat kopott el, akkor nagyobb a gond.
Ideiglenes megoldás lehet a szíjkopásra, hogy -ha a párnázott rész mindkét oldala állítható- a fix oldalon pár foggal arrébb teszed, hogy a racsni ne kopott fogba kerüljön.
Előzmény: (marcizmus 78324)
marcizmus
10 élménybeszámolót írt
10
14 éve tag
2010.01.04. 12:52
Sziasztok!
Köszi az eddigi hozzászólásokat. Megint lenne pár kérdésem. Nem várt pénzügyi kiadásaim keletkeztek melyek már-már az idei boardozást veszélyeztetik. Lényeg a lényeg számolgattam és elmenni még éppen eltudok menni a síelésre de másra mondhatni nem marad egy vasam se. Ez a felszereléssel kapcsolatban okoz gondokat. Nincs pénzem bérelni snowboardot, viszont van egy amit kölcsön kapnék. Legutóbb is ezzel voltam azonban a 3. nap körül az egyik kötése elkezdett kilazulni. Ilyen kis fogacskák vannak rajta és abba akad bele egy kis kapocs. Ez a kapocs nem fogott rendesen. Lehet, hogy csak a kapoccsal van a gond vagy magával a műanyag szállal amin a redők vannak? Remélem érthető szakszavak nélkül is. Kötést magában nem lehet kölcsönözni sztem. Ilyen kis alkatrészeket is lehet cseréni/venni. Boltba elviszem ott megcsinálják? Mekkora összeg lehet kb?

Segítsetek plíz mert nem akarok lemaradni az idei csúszásokról :)

ui.: Védőfelszereléssel egyetértek, bukó alap meg védőim vannak még protektoros gerincvédőt akarok venni valahol de ez már jövőre tolódik.

Köszi!!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.