Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miért szeretem / nem szeretem Szlovákiát?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Rezső70
7 élménybeszámolót írt
7
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Miért szeretem / nem szeretem Szlovákiát?
2009.01.25. 17:08
Nem értem miért hőbörög valaki a magyar étlapért, amikor a Hungaroringen is a bevallottan német célközönséget hatalmas Welcome feirat fogadja (igaz alul kis betűvel ott van a Willkommen is).
Magam részéről, most jöttem meg Certovicáról, családostul, és minden rendben volt, nagyon jól éreztük magunkat (a velünk ott lévő csoporttal ellentétben). 9 éve járunk Szlovákiába, én itt tanultam meg síelni, ahogy gyermekeim is. A szlovákok nem magyarellenesen udvariatlanok, hanem összeségében így viszonyulnak minden vendéghez, úgy gondolom, hogy ezt nemzeti érzésnek betudni nem igazán szerencsés(mégha meghúzodhatnak ilyen gondolatok a háttérben is).Személyes tapasztalatom szerint a szlovákok semmivel sem kellemetlenebbek mint itthon a vendéglátosok (sőt!), Olaszország után Ausztria sem a vendéglátók hazája!
Másik oldal: kezembe van az EU által támogatott SKiAtlas Slovakia Teil II/ rész II , amiben Ziliná-ról ír, na ez a sorrend és elnevezés gáz.
Ha ez a Szlovák Idegenforgalmi Hivatal szerint rendben van akkor ne sírjon, hogy kevesebb a magyar vendég. Ha ez volt a cél akkor meg mi a bajuk. (úgy jártak, mont az egyszeri miniszterelnök aki elküdte a vállalkozókat külföldre azt most meg sír, hogy elmentek).
Szóval pro/kontra van érv mellette/ellene, mindenki saját maga döntse el, hogy hova megy (pl én magam részéről Horvátországot és Ausztriát tettem fekete listára, pl az utóbbi helyen több - élmény ért mint Szlovákiában).
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.