Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowboard kabát

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
golo
959 élménybeszámolót írt
959
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Snowboard kabát
2014.11.19. 00:01
Na ja, az amit mi csinálunk azért felülír néhány szempontot. Pl. semmi értelme flancolni, mert 1. senki sem látja, 2. túl nagy az igénybevétele a ruháknak, 3. ha valami szakad, akkor jönnek a kreatív ötletek :)

Ronda, de úgyis olyan flancos volt az a kabát (és jó drága is volt, hogy szinte már szégyellem). Amúgy meg nem nagy az egész és ha lóg a karom, akkor el is takarja (majdnem).

Okfejteni nem tudok, de ez a tapasztalatom. Nem sok kabátot fogyasztottam eddig, 4-5-6 évig is használok egyet. Volt 2 Sandstone kabátom, nem snowboard, hanem igazi hegymászós cucc, akkoriban ez volt a csúcs, olyan erős anyagból, hogy elnyűhetetlenek. Kár ezért a márkáért, igazán sajnálom, hogy így lehanyatlott. Most egy Ripzone kabátot használok, 20k/10k értékekkel, 3 szezonos és még szolgálni fog. Mivel mindegyiket elég hosszú ideig használtam és tényleg csak szezononként 1x mostam, ezért mondom, hogy a gyári vízállóság fokozatosan csökkent, tavaly már a 20000-es is átázott. Ezt ne úgy értsd, hogy belement a víz, hanem inkább úgy, hogy nem jött ki a pára, mert kivülről is beivódott a nedvesség.
Előzmény: (cannibale 174388)
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.