Menü ≡

A 2006/2007-es szezon újdonságai Nassfelden

2006.12.06.
A 2006/2007-es szezon újdonságai Nassfelden Nassfeld, Karintia legnagyobb sícentruma az idén is újdonságokkal várja az idelátogatókat. A síterepen elkészült az új fűthető hatszemélyes ülőlift, valamint egy új víztározót is átadtak a még tökéletesebb mesterséges havazás érdekében.
h i r d e t é s
Továbbra is nagy ötlet a Fotopoint, a hosszú kabinos mellett.

Új hatszemélyes fűthető ülésekkel ellátott lift épült a Madritsche hegy és a Mössern közé. Nassfeldi törzsvendégek és leendő látogatók könnyen beazonosíthatják az új lift helyét. Miután felértünk az Alpok leghosszabb kabinos liftjével (Millenium Expressz) a Madritsche tetejére, csak jobbra kell fordulni, és ide érkezik meg az új lift, a 20-as számú Hohe Höhe. Korábban itt két csákányos felvonó teljesített szolgálatot.

A lift melletti hegyoldalban egy víztározó is épült, amelyre a tavalyi hóadatok ismeretében olyan hatalmas szükség nem biztos, hogy lesz, de mindenesetre megnyugtató megoldás lehet csapadékszegény időkben. Most például nagy hasznát lehetne venni, csak sajnos az enyhe idő Nassfeldet sem kíméli. Jelenleg túl meleg van ahhoz, hogy hóágyúzni lehessen.

Évközben beszámoltunk arról, hogy a Hypobank türelme tíz év után elfogyott. A bank hiába finanszírozta volna az olasz Pontebbával összekötő új lift építését, az olaszok és az osztrákok nem tudtak megegyezni és a terv egy időre meghiúsult. Az osztrákok az erre szánt pénz valószínűleg újabb liftek építésére fogják átcsoportosítani.

Nem szabad kihagyni a Fotopoint szolgáltatást. Aki felment a hosszú Millenium Expressz lifttel és egy kicsit visszacsúszik a 45-ös pályán, az hamar megtalálhatja ez a helyet. Pontosan a kijelölt helyre kell állni, akár csoportosan is, mosolyogni és már el is készült a kép. Nincs más hátra mint az otthon keményen dolgozó ismerősöket felhívni, hogy nézzék meg a friss fényképünket a síterep weboldalán. Hadd irigykedjenek!

Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »