Egy kis élményt szeretnék megosztani veletek.
DE EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM !!!!!!!!!
Sajnos negatívumként tudnám a mai sí és snowboardozást értékelni Sátoraljaújhelyen.
Reggel a kezdeti nehézségeket leküzdve érkeztünk meg Sátoraljaújhelyre.Első akadály: megtalálni a pályát :-((
Nincs kitáblázva sajnos,vagy jól el van dugva !!! 8-an mentünk de senki se látott táblát.Ez még lehet a mi hibánk.Nem gond,gyerünk tovább.Második akadály:parkolót találni a sípálya közelébe( lehetetlen). Kivéve ha 8.45 re odaértünk volna. Nyitás után félórával nincs parkoló :-((
Mindegy,megoldottuk.Megvettük a jegyet ami viszonylag olcsó 3900 ft a felnőtt napijegy.Ez volt az egyetlen pozitívum,mindaddig míg nem kezdtük a csúszást.A felvonó elég furcsa működésű.Akkorát ránt ,hogy egy kezdőnek biztos elmegy a kedve tőle.Mindegy bele lehet jönni.Aztán amikor azt hittem felértünk,rájöttem hogy a pálya 3/4-nél járunk.Itt vége a felvonózásnak.Arra semmi esély, hogy oldalra kihúzodjak bénázni,esetleg a deszkát felcsatolni.Ott ha elengedem a felvonót azonnal menni kell(ene),ami nem egyszerű mutatvány ugyanis a pesti hullámvasút költözött a 2 pálya közzé.Aztán jött a meglepi,hogy nem hó van a pályán hanem full jég !!!
Betonkeményre fagyott a pálya.Nem foltokba hanem mindenhol.Az már nem is zavart, hogy csak egyenes pálya van.Elesni életveszély lett volna.Igy az első lecsúszás után úgy döntöttünk eladjuk a napijegyünket és továbbállunk :-((
Sikerült is eladni 2000/db áron és átmentünk Bánkútra.
Elég keserű szájízzel telt a mai nap :-(((
EZZEL SENKIT NEM AKAROK MEGBÁNTANI ÉS A PÁLYÁT SE AKAROM ROSSZ SZÍNBE FELTÜNTETNI !!!