Január 3-án síeltünk itt, immár sokadszor, az egyik kedvenc és egyben legmegosztóbb helye a családomnak. Egyrészt nagyon szeretjük, másrészt már sokadszorra fogadjuk meg, hogy na ide aztán többé soha. Mégis mindig visszatérünk.Varázslatos hely a különböző nehézségű pályáival, a lankás kékekkel , és sok-sok pirosával, és az utánozhatatlan hangulatával.
Az 8-er Jet-tel mentünk fel a hegyre, a nagy tömeggel együtt. Jobban jártunk volna, ha a Wagrain oldalról megyünk fel, de majd legközelebb! Valószínűleg ott kevesebben lehettek. Erre a napra igaz volt, hogy időben sokkal többet álltunk sorban és felvonóztunk, mint amit síeltünk. A Mozart Fly oldalon valamivel jobb volt a helyzet,de nem sokkal. Természetesen kipróbáltuk a G-linket is, ahol tömegnyomor volt. Nagyon kerestem hogy hol az a számláló, de nem sikerült felfedeznem. Az odaúton a tömeg közepén sínylődtünk, katasztrófális volt. Ráadásul a kabin maga borzalmasan új szagú, olyan gumi szagú, büdös. Visszafelé ablakhoz tudtunk állni, akkor legalább a kilátásért megérte. Kleinarlban jóval kevesebben voltak, a gyerekek jót síeltek, én még a kabinban szerzett rosszullétemet kúráltam.
A hó minősége és mennyisége kiváló volt.
Szóval Flachau-Wagrain számunkra az a hely, ahol minden oké lenne, ha nem lennének olyan sokan. De a hangulata az visszavonz.