Tegnap ismét megadatott, hogy egy csodás verőfényes napot eltölthessünk itt. Hétfő révén bíztam benne hogy nem lesz tömeg, így is lett. Fél 10-től síeltünk délután 3-ig, végig a Panorámalifttel mentünk, a csákányost nem is vettük igénybe, mert egész nap nulla sorbanállás volt a négyülésesnél. A hó remek, délutánra a piros 3-as aljánál kicsit fellazult, de buckásnak nem mondanám. A piros 1-es és a fekete 2-es zárva volt, most készítik elő szerintem a hétvégére.
Ja, és úgy voltak kevesen, hogy eznap volt a Magyar Egyetemi Síbajnokság is.
Véleményem a Hüttéről: a tea ugyanolyan borzalmas, mint tavaly is volt. Aki forraltbort ivott, azt mondta ízlett. Kellemes meglepetés volt a fokhagyma krémleves, valószínűleg a porlevest feltunningolták igazi fokhagymával, mert kifejezetten jó volt. A káposztalevest én nem kóstoltam, de a hozzámtartozó jóízűnek mondta, az illata is rendben volt-(de igen kis adag). A gőzgombóc nem az osztrák gőzgombóc, gyenge utánzat , de ehető. Az ár horror, de ugye nem volt kötelező bemenni. Összességében jót ettünk, nem bántuk meg hogy betértünk, megmelegedtünk és pihentünk egyet.
Mindenképpen megérte eljönni ide, mert ismét nagy élmény volt.