Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Előzmény és válaszok a Panaszok / javaslatok Eplényből, avagy Skyman forradalma topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Pulmy
869 élménybeszámolót írt
869
13 éve tag
2011.02.23. 17:56
Kezdez unalmas lenni,nem látod,hogy a legtöbbünknek más a véleménye?
Ha drágálodd a Holle Anyót ne menj be,de másokat ne próbálj befolyásolni a hülyeségeiddel.

Inkább írj arról tetszett-e a pálya,a hóviszonyok milyenek voltak,illetve olyan dolgokról amik mindenkit érdekelnek.

Járj olyan helyre síelni ahol nincs rendbetett pálya,nincs hóágyu,nincs felvonó(max.köteles)oszt igyá és egyé az ott lévő lakókocsinál.Na látod ott nem lesz semmi sem drága.
Előzmény: (Skyman 111710)
huligan
3493 élménybeszámolót írt
3493
17 éve tag
2011.02.23. 15:30
A büféskocsis agymenésedet meg felejtsd el! Elhiszem, hogy az üvegtigris a kedvenc trilógiád, de a való életben nem úgy működik a dolog hogy oda tolom...

Mire egy mobil büfé beszerezné az engedélyeket (ha egyáltalán kap területhasználatot) 2 szezon elhaladna mellette...
Előzmény: (Skyman 111710)
huligan
3493 élménybeszámolót írt
3493
17 éve tag
2011.02.23. 15:27
A sísport egy drága dolog. Teljesen mindegy honnan nézzük. Aki síel és síelni jár, nem szeretném sajnálni. 1 percig se. Nem kötelező semmit sem megvenni, lehet vinni magaddal kaját meg piát! Jó étvágyat!

Nem értem mit nem értesz? Ez egy vállalkozás, beárazták a termékeket, és értékesítik. Ha ezen az árszinten van kereslet jól járnak, ha nincs rosszul, akkor majd valószínű megigazítják. Ennyi! Se több, se kevesebb!

Mit vársz? Hogy legyen olcsó a vendéglátás, mert te sajnálod a síelőket?

A kereslet határozza meg a kínálatot. Ez Eplényre is igaz! Ez kurvára nem bonyolult!
Előzmény: (Skyman 111710)
Skyman
158 élménybeszámolót írt
158
13 éve tag
2011.02.23. 15:10
Rendben! Maradjunk annyiban, hogy annyira sokba kerül az egész létesítményt fenntartani, finanszírozni, hogy a síbérletek ára nem fedezi.

Megpróbálják a főzelékfaló menzán és a kemencés büfében a máshol amúgy fillérekbe kerülő kajákat 5X-ös áron eladni és ebből kiegészíteni a bevételt, behozni a veszteséget.

Amíg van, aki megveszi, amíg egy embert is le tudnak húzni, csinálják!

Mindenesetre tudjon róla mindenki, aki gyanútlanul készül síelni Eplénybe, hogy jobb ha visz magával enni-inni, ha nem akar nagyot csalódni.

2006 előtt olyan kis fabódé volt ott az ellenlejtő tetején, mint a kemencés büfé. Tudtak kedvező áron mindenkinek tetsző ételt-italt kínálni. Most is elég lenne egy olyan kis büfé, nem kerülne többe. A fűtött Holle Anyóba meg menjen, akinek semmi sem drága. Hozzáállás és szervezés kérdése. A szerényebb sípályákon ma is így működik.

Sörapu először szépen elmagyaráztad a Holle Anyó egységének a működését és költségeit, de a továbbiakban nem tudsz pártatlanul hozzáállni a kérdéshez. Rendben, értettem: Az és úgy legyen annyi, kerüljön annyiba!
De egy kis fabódénak vagy lakókocsinak 2 foglalkoztatott személlyel messze nincs ennyi költsége, amit felsoroltál. Az országban minden piacon működik számos büfékocsi, Eplénybe is oda lehet húzni legalább egyet. A faluban lennének szerényebb emberek, akik szívesen üzemeltetnék.

Meglenne a választási lehetőség és többet senki nem fújna a Holle Anyó horror áraira!

A kutya azonban sajnos ott van elásva, hogy ha megnyitnának egy kedvezőbb árfekvésű fabódét, vagy lakókocsit, akkor a Holle Anyó és a kemencés büfé elől elszippantaná szinte az összes vendéget és fölkopna az álluk!

Hogy ez Nektek fogyasztóknak, vendégeknek miért fáj ennyire az teljességgel érthetetlen!

Valamelyik társunk azt írta, hogy a büfékocsin nagyot nevetett. Nevessél! Keresd a pénzt a munkáddal aztán dobd ki az ablakon! Én pedig ezen nevetek. De inkább sírok, szánakozok, mert van bennem annyi együttérzés, hogy sajnáljam az ilyen szegény sorsú embertársaimat.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.